Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Χαμός με την ψευδή είδηση ότι πέθανε!
Life
| 2022-06-27 10:14:00

Χαμός με την είδηση θανάτου του Πέτρου Φιλιππίδη - Διεκόπη η δίκη - Κεραυνοί από το δικηγόρο

Sportdog Team
Χαμός με την είδηση θανάτου του Πέτρου Φιλιππίδη - Διεκόπη η δίκη - Κεραυνοί από το δικηγόρο

Δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα διεκόπη για επόμενη συνεδρίαση η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, με την εκ των συνηγόρων του Κική Πακιρτζίδου να μεταφέρει σε έντονο ύφος την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά εναντίον όσων διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις περί θανάτου του άλλοτε δημοφιλούς ηθοποιού και πλέον κατηγορουμένου για βιασμό και απόπειρες βιασμού συναδέλφων του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Χαμός με την ψευδή είδηση ότι πέθανε!

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό Τύπο εδώ και ημέρες είναι “νεκρός”. Και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το πού θα γίνει η κηδεία…» κατήγγειλε η δικηγόρος του ηθοποιού και συμπλήρωσε: «Είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος, να υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας, που το έχετε λησμονήσει οι πάντες, και να είναι και νεκρός!».

Ανεβάζοντας την ένταση, η δικηγόρος ξεκαθάρισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός. «Είναι ζωντανός, είναι αθώος, το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί, παρόλο που καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής. Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία, θα πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη».

Νωρίτερα το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή για τις 23 Ιουνίου, καθώς αυτή τη φορά δήλωσε ασθένεια ένας εκ των ενόρκων του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. «Υπάρχει αναπληρωματικός, μπορούμε να συνεχίσουμε…» πρότεινε η πρόεδρος του δικαστηρίου, με την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη να εκφράζει αντιρρήσεις, ζητώντας να διακοπεί η συνεδρίαση.

Έπειτα από διάσκεψη η έδρα ανακοίνωσε ότι τελικά διακόπτει για την επόμενη προγραμματισμένη δικάσιμο, κατά την οποία θα συνεχιστεί η εξέταση της δεύτερης γυναίκας που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού στο θέατρο Μουσούρη, το 2010.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags