Facebook Pixel Αδερφές Αλεξανδράτου: Τζούλια στο Onlyfans και Άρτεμις τραγουδίστρια
Life
| 2022-06-28 07:48:00

Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Η αδερφή της σε καυτό πλάνο - Χαζεύει τον καθρέφτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Η αδερφή της σε καυτό πλάνο - Χαζεύει τον καθρέφτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μία αδερφή, την Άρτεμις Αλεξανδράτου, από ίδιο πατέρα και μάνα, όμως οι δύο αδερφές από τα 18 τους και μετά ποτέ δεν τα πηγαίναν καλά!

Τζούλια Αλεξανδράτου: Μεγάλο μέρος ευθύνης για τη σχέση των δύο αδελφών έχουν σίγουρα οι επιλογές που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου από τη στιγμή που έκανε στροφή στην καριέρα της!

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου κινήθηκε σε ήπιους δρόμους και προσπάθησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία! Το όνομα της ακούστηκε για συμμετοχή σε κάποια ριάλιτι στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα το Big Brother, όμως δεν την είδαμε πουθενά.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χρήστης του Onlyfans, μία πλατφόρμα όπου κάποιος μπορεί να πληρώνεται για να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες σου!

Η Τζούλια δημοσιεύει videos σαν αυτά που ξέρει και φωτογραφίες στην πιο πάνω πλατφόρμα, πληρώνεται για αυτά και κάνει διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού μπορεί να παρέχει την υπηρεσία αυτή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αρκεί έχει μία ενεργή σύνδεση στο ίντερνετ!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου χρησιμοποιεί το Instagram το Facebook και το Twitter απλά για να προμοτάρει τα βίντεο που δημοσιεύει στο ονλυφανς από όπου κερδίζει χρήματα.

Πριν μία ώρα είδαμε την Άρτεμις Αλεξανδράτου, με ένα τζιν σορτς και λευκό φανελάκι, χωρίς εσώρουχο από πάνω, να γυρνάει ένα βίντεο στον καθρέφτη και να το δημοσιεύει στο instagram.

Λέτε να ετοιμάζει απάντηση στην Τζούλια Αλεξανδράτου; Η αλήθεια είναι πως το αν το αποφάσιζε θα κέρδιζε μεγάλο μερίδιο των ανδρών χρηστών καθώς είναι εξίσου κουκλάρα και ίσως καλύτερη από την εικόνα που έχει σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artemis Alexandratou (@artemisalexandrato

Πηγή: Koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags