Facebook Pixel Sportdog.gr | To τόλμησε! Η Αννίτα Πάνια με μαγιό - Κρύβεται με πετσέτα - Φώτο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Life
| 2022-06-28 09:20:00

To τόλμησε! Η Αννίτα Πάνια με μαγιό - Κρύβεται με πετσέτα - Φώτο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Sportdog Team
To τόλμησε! Η Αννίτα Πάνια με μαγιό - Κρύβεται με πετσέτα - Φώτο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της Αννίτα Πανιά με μαγιό και μάλλον η παρουσιάστρια του Open αποφάσισε να μας κάνει την έκπληξη και να μας χαρίζει την πρώτη της και μάλιστα φετινή καλοκαιρινή.

Η τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια είναι από τις αγαπημένες του κοινού και αυτό αποδεικνύεται από τις σταθερά υψηλές επιδόσεις της στις μετρήσεις θεαματικότητας.

Θεωρείται εναλλακτική και ανατρεπτική καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκπλήξει τους τηλεθεατές της με τις επιλογές της.

Είναι ένα απο τα πρόσωπα της showbiz και των media που όταν κάνει κάτι γίνεται σίγουρο θέμα στην επικαιρότητα, αφού σπάνια θα την δείτε να κάνει εμφανίσεις εκτός τηλεόρασης.

Έτσι λοιπόν όπως θα δείτε και εσείς η Αννίτα Πάνια πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και δημοσίευσε φωτογραφία στο Ιnstagram της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έβγαλε μία selfie και την είδαμε πρώτη φορά με μαγιό και εντελώς άβαφη.

Η Αννίτα Πάνια προσέχει αρκετά τη διατροφή της, δεν έχει σκαμπανεβάσματα στα κιλά της και διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags