Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει μόνο με το εσώρουχο - Καυτή εικόνα - Ολόγυμνα οπίσθια (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-03 17:56:00

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει μόνο με το εσώρουχο - Καυτή εικόνα - Ολόγυμνα οπίσθια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει μόνο με το εσώρουχο - Καυτή εικόνα - Ολόγυμνα οπίσθια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύει στο Tik Tok και στο Instagram φωτογραφίες & videos & ενημερώνει τους ακόλουθους όταν έχει νέο σπαρταριστό υλικό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει και αυτό άλλωστε είναι που την κρατάει πάντα επίκαιρη.

Τζούλια Αεξανδράτου: Μακράν ήταν η ομορφότερη γυναίκα Ελληνίδα και μοντέλο που είχαμε δει ποτέ, με λάμψη, εκτόπισμα και αέρα παγκόσμιας σταρ.

Γύρισε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, πληρώθηκε αδρά για λίγες ώρες συντροφιάς και πλέον πουλάει βίντεο και φωτογραφίες μέσα από γνωστή πλατφόρμα!

Χρησιμοποιεί επίσης τα social media για να προμοτάρει τη νέα της εργασία! Δημοσιεύει στο Tik Tok και στο Instagram φωτογραφίες, videos και stories και ενημερώνει τους ακόλουθους όταν έχει νέο σπαρταριστό υλικό!

Κάτι τέτοιο έγινε και χθες όπου η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσίευσε μία σειρά με ιστορίες.

Πρώτα τα γuμvά πόδια της, στη συνέχεια τη νυχτερινή διασκέδαση όπου βρισκόταν με τον φίλο της και στη συνέχεια η ίδια στο κρεβάτι φορώντας μόνο το στpιvκ της.

Πηγή: pronews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags