Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Light και Snik για το ξύλο στα MAD VMA - "Στημένο το σκηνικό" - Όλη η αλήθεια (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-07 13:30:00

Αποκάλυψη Light και Snik για το ξύλο στα MAD VMA - "Στημένο το σκηνικό" - Όλη η αλήθεια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Light και Snik για το ξύλο στα MAD VMA - "Στημένο το σκηνικό" - Όλη η αλήθεια (ΦΩΤΟ)

Οι δύο καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στα social media... έδειξαν ποιος κρυβόταν από πίσω και «άναψαν φωτιές» για ακόμα μία φορά!

Πριν από λίγες ημέρες, κατά την απονομή των βραβείων MAD, δυο τράπερ που είχαν από παλιά προσωπικές διαφορές, ο Snik και και ο Light χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να προκύψει τεράστια αναστάτωση στην μουσική βραδιά, οι ίδιοι και οι παρέες τους να αποχωρήσουν και να σηκωθεί έντονο κύμα αντιδράσεων για τη συμπεριφορά τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που καταδίκασαν το βίαιο περιστατικό.

Ο τράπερ Light, που εξ αρχής είχε τονίσει πως οι διοργανωτές του MAD δεν έπρεπε να τον βάλουν κοντά στον άλλο τράπερ με τον οποίο είχε προηγούμενα, τον Snik, επέστρεψε με ένα story, στο οποίο σχολίασε την υψηλή τηλεθέαση που έκαναν τα βραβεία MAD, γράφοντας: “Ποιος είναι ο μοναδικός που επωφελήθηκε από όλο το τσίρκο τελικά; Μπράβο τα καταφέρατε πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια” προσθέτοντας ένα emoji με το κεφάλι ενός κλόουν.

Προφανώς και με την ανάρτησή του αυτή, θέλει να δείξει ότι υπεύθυνοι για τα δυσάρεστα γεγονότα της βραδιάς ήταν οι διοργανωτές που έστησαν αυτό το σκηνικό για να προκαλέσουν ντόρο γύρω από τα βραβεία που δεν πήγαιναν τόσο καλά σε απήχηση.

Ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και ο Snik

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags