Facebook Pixel ΣΚΑΪ - Άρης Πορτοσάλτε: Το… ακατάλληλο πλάνο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πίσω από τον Άρη Πορτοσάλτε (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-21 07:46:00

Το… ακατάλληλο πλάνο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πίσω από τον Άρη Πορτοσάλτε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το… ακατάλληλο πλάνο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πίσω από τον Άρη Πορτοσάλτε (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα το βίντεο που έπαιζε στην πλάτη του δημοσιογράφου, δεν θα ήταν της έγκρισης του…

Ο Άρης Πορτοσάλτε καθημερινά εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για να καταθέσει το σχόλιο του σχετικά με την επικαιρότητα.

Όπως συμβαίνει λοιπόν με όλους τους δημοσιογράφους και τους καλεσμένους, από πίσω τους στο φόντο «τρέχουν» διάφορα βίντεο, ανάλογα με το θέμα που σχολιάζουν.

Αυτή τη φορά, το θέμα αφορούσε την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και τα… δύσκολα που έρχονται τον Αύγουστο. Προφανώς λοιπόν στο φόντο υπήρξαν πλάνα από παραλία και μάλιστα άκρως εντυπωσιακά!

Ιδού:

 

Χαμός με το... αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA από παραλία - Σούπερ ζουμ στο στρινγκ μαγιό (Vid)

Η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά και όλοι ετοιμαζόμαστε για την παραλία. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα κανάλια, που ήδη… τρέχουν για τα ρεπορτάζ της παραλίας.

Φέτος όμως, ήδη έχουμε νικητή, καθώς στο MEGA από νωρίς έχουν ξεκινήσει με τα εντυπωσιακά πλάνα, από όμορφες κοπέλες με αποκαλυπτικά μαγιό.

Δείτε για παράδειγμα το τελευταίο τους ρεπορτάζ, πριν θυμηθείτε το… γυμνό-ΕΠΟΣ!

 

 

Χαμός με το ρεπορτάζ του MEGA - Ολόγυμνη στο Δελτίο Ειδήσεων - Δείτε το απαγορευμένο ΒΙΝΤΕΟ!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις διακοπές του Πάσχα, πολλοί ήταν οι τολμηροί που έκαναν τα πρώτα τους μπάνια τις προηγούμενες ημέρες.  

Πλήθος κόσμου λοιπόν εκμεταλλεύτηκε την αργία της Δευτέρας του Πάσχα για να κάνει τις πρώτες βουτιές και τα κανάλια… έτρεξαν για τα πρώτα πλάνα και τις πρώτες δηλώσεις των λουόμενων.

Ανάλογο ρεπορτάζ λοιπόν, φιλοξένησε και το MEGA, μόνο που όσα είδαμε… έγραψαν ιστορία!

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ από την παράλια είδαμε μία καλλίγραμμη Ουκρανή να κάνει ηλιοθεραπεία και να μιλά για τον πόλεμο στην κάμερα. Βέβαια κανείς δεν προσέχει όσα λέει…

Δείτε γιατί:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags