Facebook Pixel Σίσσυ Χρηστίδου: Άλλος άνθρωπος η Σίσσυ Χρηστίδου - Έχασε πολλά κιλά, δείτε τη πρώτη φορά με μαγιό (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-08-04 07:56:00

Άλλος άνθρωπος η Σίσσυ Χρηστίδου - Έχασε πολλά κιλά, δείτε τη πρώτη φορά με μαγιό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άλλος άνθρωπος η Σίσσυ Χρηστίδου - Έχασε πολλά κιλά, δείτε τη πρώτη φορά με μαγιό (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία της πισίνα, είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ...

Στη Λέσβο με την καλή της φίλη και κουμπάρα, Χριστίνα Κοντοβά και τη βαφτιστήρα της, Έιντα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του Mega ολοκληρώνοντας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε μάλιστα και εικόνες από το ταξίδι της στα social media. Και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου μας έδωσε μια γεύση από το γαστρονομικό γεύμα που απόλαυσε με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Λίγο αφότου έπεσε η αυλαία στην εκπομπή της στο Mega, και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε τις διακοπές της. Αυτές τις μέρες βρέθηκε στη Λέσβο όπου γιόρτασε και τα 4α γενέθλια της βαφτιστήρας της.

Μαζί με τη Χριστίνα Κοντοβά και τη μικρή Έιντα μάλιστα έκαναν βόλτες στην παραλία και χαλάρωσαν πλάι στο κύμα. Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα θέλησε να εξερευνήσει το νησί και ξεκίνησε το road trip της στη Λέσβο.

Δείτε και την ανανεωμένη εικόνα της με μαγιό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags