Facebook Pixel Survivor: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του survivor - Δύο ονόματα φωτιά - Χαμός με την κουκλάρα στα μπουζούκια!
Life
| 2022-08-02 09:00:00

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του survivor - Δύο ονόματα φωτιά - Χαμός με την κουκλάρα στα μπουζούκια!

Sportdog Team
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του survivor - Δύο ονόματα φωτιά - Χαμός με την κουκλάρα στα μπουζούκια!

Εδώ και καιρό υπάρχουν κουτσομπολιά που έλεγαν ότι υπάρχει ένας κρυφός έρωτας στο ριάλιτι που θα τον δούμε εκτός νησιού μόλις ολοκληρωθεί το παιχνίδι επιβίωσης. Τελικά τι ισχύει;

Βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο, και τι λένε ότι το καλοκαίρι έχουμε νέους έρωτες. Έτσι λοιπόν δύο μεγάλα ονόματα του παιχνιδιού επιβίωσης ήρθαν πολύ κοντά, όπως φαίνεται.

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ ότι οι τα κουτσομπολιά του νησιού έλεγαν ότι υπάρχει ένας κρυφός έρωτας που θα τον δούμε εκτός νησιού μόλις ολοκληρωθεί το παιχνίδι επιβίωσης.

Να λοιπόν που ήρθε ο καιρός να κάνουν και επίσημη εμφάνιση μαζί.

Μιλάμε για τον Γιώργο Ταλάντζεβ και την Σοφιάννα Αβραμάκη που βρέθηκαν στο ROMEO να ξεφαντώνουν και δείχνουν αρκετά καλά.

Ταιριάζουν οφείλουμε να πούμε!!

Θα δείξει στο επόμενο διάστημα αν είναι έρωτας, η μια καλή φιλική σ

Μαζί τους και ο ερωτοχτυπημένος αλλά χωρίς την Βρισηίδα, Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως ανέφεραν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου πέρασαν καλά και αναμένουμε να τους δούμε σε έξοδο και σαν ζευγάρια.

Πηγή: sports365.gr

 

Σοφιάννα Αβραμάκη: Κάνει τις βουτιές της σε παραλία της Κύθνου και τραβάει τα βλέμματα πάνω της

Η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού Survivor και ως εκ τούτου «έκλεψε» όχι άδικα την παράσταση στο ριάλιτι επιβίωσης. Η 26χρονη φυσικοθεραπεύτρια κάνει τις διακοπές της στην Κύθνο.

Φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και τράβηξε τα βλέμματα στην παραλία όπου βρέθηκε για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο η σέξι παρουσία της έλαβε για μία ακόμη φορά την προσοχή πάνω της, όπως ακριβώς έκανε και στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Το kythnos.tv την «εντόπισε» στην παραλία Μαρτινάκια και συγκεκριμένα στο beach bar & restaurant Hamsa όπου και «χάρισε» τα εκκρηκτικά πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη να υπενθυμίσουμε ότι συμμετέχει στο νέο καλοκαιρινό video clip του Γιώργου Κακοσαίου, για το τραγούδι «Κάνε Μας Την Χάρη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags