Facebook Pixel Βαλέρια Χοψονίδου - Survivor: Αγνώριστη η Βαλέρια Χοψονίδου έναν χρόνο μετά το Survivor - Έχασε πολλά κιλά, δείτε τη με μαγιό!
Life
| 2022-08-05 23:24:00

Αγνώριστη η Βαλέρια Χοψονίδου έναν χρόνο μετά το Survivor - Έχασε πολλά κιλά, δείτε τη με μαγιό!

Sportdog Team
Αγνώριστη η Βαλέρια Χοψονίδου έναν χρόνο μετά το Survivor - Έχασε πολλά κιλά, δείτε τη με μαγιό!

Η κουνιάδα του Βασίλη Σπανούλη ανανεωμένη, γυμνασμένη και εντυπωσιακή. Δείτε κορμί που έφτιαξε μετά το ριάλιτι...

Μπορεί η Βαλέρια Χοψονίδου να μην παρέμεινε για αρκετό καιρό στο Survivor, όμως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, έναν χρόνο μετά την παρουσία της στο παιχνίδι συνεχίζει πολύ… δυνατά τόσο στα επαγγελματικά της σχέδια όσο και στα social media.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια ρούχων είχε πραγματοποιήσει και ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των followers της.

Εκεί δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχασε κατά την παραμονής της στο Survivor. «Έχω χάσει μέσα στο παιχνίδι περίπου 4 και άλλα 3 όταν βγήκα από το παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όμορφη Βαλέρια πάντως, έναν χρόνο μετά το Survivor, δείχνει σε τρομερή κατάσταση, αδυνατισμένη, ανανεωμένη και εντυπωσιακή.

Απολαύστε τη…

Μάνος Ιωάννου – Βαλέρια Χοψονίδου: Ξανά μαζί; Οι φωτογραφίες που πυροδοτούν τις φήμες για επανασύνδεση

Η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Μάνος Ιωάννου αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz μέχρι και το 2015 όπου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, επτά χρόνια μετά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό ηθοποιό και την σχεδιάστρια μόδας σε βραδινή τους έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Μάνος Ιωάννου διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν οι δυο τους είναι απλά καλοί φίλοι ή αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους…

Δες τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags