Facebook Pixel Γιώργος Κακοσαίος: Ζευγάρι με την εντυπωσιακή Τέα Πρέλεβιτς
Life
| 2022-08-23 09:40:00

Νέο ζευγάρι - Ο γιος Πλούταρχου με πασίγνωστη Ελληνίδα ξανθιά - Χώρισε από Ινδό Βασιλιά! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο ζευγάρι - Ο γιος Πλούταρχου με πασίγνωστη Ελληνίδα ξανθιά - Χώρισε από Ινδό Βασιλιά! (ΦΩΤΟ)

Εκτός από καλή φωνή, ο Γιώργος Κοκοσαίος έχει και γούστο στις γυναίκες. Όπως φαίνεται από τη νέα του σύντροφο...

Νέο ειδύλλιο στην πόλη φαίνεται πως έχει ξεκινήσει. Ο λόγος για τον Γιώργο Κακοσαίο, τον μεγάλο γιο του Γιάννη Πλούταρχου που ήδη έχει ξεχωρίσει στη δισκογραφία με τα δικά του τραγούδια, ο οποίος λέγεται πως έχει έρθει κοντά με πασίγνωστη κυρία της showbiz.

Σύμφωνα με το περιοδικό CIAO, ο Γιώργος Κακοσαίος έχει έρθει πολύ κοντά με την Τέα Πρέλεβιτς. Η εντυπωσιακή αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς εθεάθη σε βραδινή έξοδο με τον νεαρό τραγουδιστή σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, πριν λίγες ημέρες. Ωστόσο δεν ήταν μόνοι, αλλά με τρία ακόμα φιλικά πρόσωπα.

Γιώργος Κακοσαίος: Ποια είναι η σύντροφος του νεαρού ερμηνευτή

Υπενθυμίζεται πως η Τέα Πρέλεβιτς στα 26 της είχε παντρευτεί με έναν Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μόλις τέσσερις μήνες. Η ίδια αποφάσισε μετά τον χωρισμό να προβεί στη διαδικασία κατάψυξης ωραρίων.

Μιλώντας για την απόφασή της, η Τέα Πρέλεβιτς είχε αναφέρει σε ανάρτηση της: «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία – η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο.

Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”). Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη + η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας».

Ο γάμος εξπρές της Τέα Πρέλεβιτς

Σε μία από τις σπάνιες κοινές τους τηλεοπτικές συνεντεύξεις οι αδερφές Αννα και Τέα Πρέλεβιτς βρέθηκαν πριν λίγους μήνες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων η Τέα Πρέλεβιτς, αναφέρθηκε στον γάμο – εξπρές που έκανε με έναν Ινδό μέλος βασιλικής οικογένειας αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό τους.

«Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση», είπε αρχικά και συνέχισε, «Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην σύζυγός μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές, του εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τέα Πρέλεβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags