Facebook Pixel Χριστίνα Ορφανίδου - Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother έχασε 15 κιλά και είναι κουκλάρα - Το πριν και το τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-08-26 09:00:00

Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother έχασε 15 κιλά και είναι κουκλάρα - Το πριν και το τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother έχασε 15 κιλά και είναι κουκλάρα - Το πριν και το τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με την εμφάνισή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και έχει καταφέρει σχεδόν δύο χρόνια μετά, να παραμένει στην επικαιρότητα!

Από τους δύο κύκλους που είδαμε Big Brother της νέας εποχής... η κοπέλα που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν μόνο μία! Η Χριστίνα Ορφανίδου, που κέρδισε επάξια τον τίτλο αυτό, σε όλα τα διαδικτυακά polls σε sites με θεματολογία, περιεχόμενο και ενδιαφέροντα για άντρες!

Η καστανή από τη Βόρεια Ελλάδα που ασχολείται με το πόκερ διαθέτει εντυπωσιακές καμπύλες τις οποίες φυσικά και αναδεικνύει μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Πριν από μερικούς μήνες, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες της με το πόσο είχε αλλάξει και μάλιστα η ίδια είχε αποκαλύψει πως πήρε 15 κιλά, στέλνοντας και μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, λέγοντας «Αγαπήστε τον εαυτό σας». 

Τα κιλά όμως πλέον χάθηκαν, η Χριστίνα Ορφανίδου... επέστρεψε και μέσα από τα social media προκαλεί πανικό. Δείτε τη... μεταμόρφωσή της!

 

@xristinaorfanidou Ετσι νομιζα …αληθεια! Νομιζα οτι αν δεν κερατωσεις δε σε κερατωνουν! #troll #cheat #fy #foryou ♬ original sound - Int JayOne
@xristinaorfanidou Αν θελεις να σε ακουσει βαλε κλειστη μπλουζα… αν θελεις να συμφωνησει χωρις να το καταλαβει βαλε ανοιχτη! #trick #troll #men #fy #foryou ♬ What goes around comes around by Justin Timberlake - avdloss

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags