Facebook Pixel Έλενα Πολυχρονοπούλου: Βγήκε από τη φυλακή και… τρέλανε το νησί Ελληνίδα ηθοποιός - Τα δύσκολα βράδια και τα... ναρκωτικά!
Life
| 2022-08-26 22:24:00

Βγήκε από τη φυλακή και… τρέλανε το νησί Ελληνίδα ηθοποιός - Τα δύσκολα βράδια και τα... ναρκωτικά!

Sportdog Team
Βγήκε από τη φυλακή και… τρέλανε το νησί Ελληνίδα ηθοποιός - Τα δύσκολα βράδια και τα... ναρκωτικά!

Η υπόθεση της προκάλεσε τεράστιο "κρότο" πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν ξαφνικά από την τηλεόραση βρέθηκε στον Κορυδαλλό. Εδώ και λίγους μήνες όμως απολαμβάνει την ελευθερία της.

Στη Σέριφο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές βρίσκεται η Έλενα Πολυχρονοπούλου, περίπου τρεις μήνες μετά την αποφυλάκισή της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει ξεκινήσει τη νέα της καθημερινότητα με στήριγμα τους γονείς της, αλλά και τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love,  βρισκόταν προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς κατηγορούνταν μαζί με τον σύντροφό της για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Στις 12/5/2022 με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της, μια μέρα η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα της.

Έκτοτε αποφεύγει τις εξόδους και τα social media, όμως πλέον ήρθε η ώρα να τα αφήσει όλα πίσω της!

 

Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother έχασε 15 κιλά και είναι κουκλάρα - Το πριν και το τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τους δύο κύκλους που είδαμε Big Brother της νέας εποχής... η κοπέλα που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν μόνο μία! Η Χριστίνα Ορφανίδου, που κέρδισε επάξια τον τίτλο αυτό, σε όλα τα διαδικτυακά polls σε sites με θεματολογία, περιεχόμενο και ενδιαφέροντα για άντρες!

Η καστανή από τη Βόρεια Ελλάδα που ασχολείται με το πόκερ διαθέτει εντυπωσιακές καμπύλες τις οποίες φυσικά και αναδεικνύει μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Πριν από μερικούς μήνες, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες της με το πόσο είχε αλλάξει και μάλιστα η ίδια είχε αποκαλύψει πως πήρε 15 κιλά, στέλνοντας και μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, λέγοντας «Αγαπήστε τον εαυτό σας». 

Τα κιλά όμως πλέον χάθηκαν, η Χριστίνα Ορφανίδου... επέστρεψε και μέσα από τα social media προκαλεί πανικό. Δείτε τη... μεταμόρφωσή της!

 

@xristinaorfanidou Ετσι νομιζα …αληθεια! Νομιζα οτι αν δεν κερατωσεις δε σε κερατωνουν! #troll #cheat #fy #foryou ♬ original sound - Int JayOne
@xristinaorfanidou Αν θελεις να σε ακουσει βαλε κλειστη μπλουζα… αν θελεις να συμφωνησει χωρις να το καταλαβει βαλε ανοιχτη! #trick #troll #men #fy #foryou ♬ What goes around comes around by Justin Timberlake - avdloss

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags