Facebook Pixel Γιώργος Μαζωνάκης: Συγκλονιστικός Μαζωνάκης - Παράδειγμα για όλη την Ελλάδα - Μόνο αυτός το έκανε κι ανέβασε ΦΩΤΟ!
Life
| 2022-08-30 09:40:00

Συγκλονιστικός Μαζωνάκης - Παράδειγμα για όλη την Ελλάδα - Μόνο αυτός το έκανε κι ανέβασε ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Μαζωνάκης - Παράδειγμα για όλη την Ελλάδα - Μόνο αυτός το έκανε κι ανέβασε ΦΩΤΟ!

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής μπορεί να μας έχει συνηθίσει στις εκκεντρικές εμφανίσεις, όμως δεν παύει να είναι και άνθρωπος...
 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέτος αποφάσισε να δείξει δημόσια την ευαίσθητη πλευρά του και μπήκε πίσω από τον πάγκο της Κοινωνικής Κουζίνας, «Ο άλλος άνθρωπος» όπου μαγείρεψε για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Από τον Φεβρουάριο ο δημοφυλής τραγουδιστής μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Εμπνευστή της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης “Ο άλλος άνθρωπος“, μαγείρεψαν για τους άστεγους της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αρκετά στιγμιότυπα από την προετοιμασία του φαγητού για τους άστεγους συμπολίτες μας.

«Ο Άλλος Άνθρωπος βρίσκεται μέσα μας και είναι ελεύθερος και δυνατός… Η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής μου… Κεραμεικός, 24η Φεβρουαρίου 2022, 13:11». Είχε γράψει

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Instagram

Αυτή την φορά λοιπόν το ραντεβού δίνεται στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη- Σπάθα στη Νίκαια, την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 1.30 το μετο ραντσημέρι, ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»,  με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν φαγητό για τους αδύναμους συνανθρώπους μας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα για την ενίσχυση της κουζίνας του Άλλου Ανθρώπου. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συναυλιών του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο ΜΑΖΩΞΗ.

Γιώργος Μαζωνάκης: Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αίγινα παρέα με το σκύλο του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αίγινα απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού για ακόμα μία χρονιά.
Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται συχνά-πυκνά στην Αίγινα παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο να περπατάνε στα σοκάκια του νησιού και φυσικά να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά σε κάθε ευκαιρία.

Φυσικά για ακόμα μία φορά ο τραγουδιστής παρέδωσε μαθήματα στυλ με την καλοκαιρινή του εμφάνιση σε έντονα χρώματα και με τον ίδιο να αποτελεί πλέον fashion icon στο χώρο της μουσικής.

Πηγή: iciao.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags