Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Διαζύγιο-βόμβα για κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του Euro 2014 (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-01 08:00:00

Διαζύγιο-βόμβα για κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του Euro 2014 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Διαζύγιο-βόμβα για κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του Euro 2014 (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί λίγο μετά τον τεράστιο θρίαμβο της Εθνικής στην Πορτογαλία...

O Kώστας Κατσουράνης παντρεύτηκε την σύζυγό του, Έφη Σταθοπούλου το 2004 ακριβώς μετά την κατάκτηση του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και απέκτησαν μαζί ένα γιο, τον Βασίλη που είναι σήμερα 15 ετών.

Για 18 χρόνια δεν ακούστηκε ποτέ ότι ο γάμος τους περνάει κάποια κρίση, όμως σύμφωνα με έγκυρη πηγή που επικαλείται το «newsbreak», το ζευγάρι αντιμετωπίζει πλέον μια ρήξη στη σχέση του η οποία είναι σοβαρή και βρίσκεται σε διάσταση, με το κοινό τους μέλλον να είναι μάλλον αβέβαιο.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ανεβαίνει τελευταία συχνά στην Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες των γυρισμάτων διαδικτυακής εκπομπής αθλητικού περιεχομένου στην οποία είναι μόνιμος συνεργάτης και ενώ παλαιότερα επέστρεφε στην Αθήνα, πλέον περνά όλο και περισσότερο χρόνο στη συμπρωτεύουσα.

Φωτογραφία... πρόκληση από Ολυμπιακό - Η ξανθιά με το κοντό σορτς έκανε το Καραϊσκάκη να… παραμιλά!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση ενάντια στον Απόλλωνα Λεμεσού και η αλήθεια είναι ότι υπήρξε και μια εμφάνιση που... έκλεψε τις εντυπώσεις, πέρα από αυτή του Βατσλίκ.

Βέβαια ο Τσέχος ήταν και ο μεγάλος MVP της αναμέτρησης, μιας και έπιασε τρία πέναλτι στην διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο υπήρξε και μια γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ερυθρόλευκη εξέδρα.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που τα λέει όλα στην παρακάτω φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags