Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Βίκυ Κάβουρα - Ζευγάρι με πασίγνωστο τραγουδιστή - Τους "τσάκωσαν" στη Θεσσαλονίκη
Life
| 2022-09-06 09:20:00

Αποκάλυψη για Βίκυ Κάβουρα - Ζευγάρι με πασίγνωστο τραγουδιστή - Τους "τσάκωσαν" στη Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Βίκυ Κάβουρα - Ζευγάρι με πασίγνωστο τραγουδιστή - Τους "τσάκωσαν" στη Θεσσαλονίκη

Η εντυπωσιακή ηθοποιός φαίνεται πως περνάει πολύ καλά στην προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα και είναι κοντά με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη!

Η Βίκυ Κάβουρα εδώ και καιρό δήλωνε σε όλες τις συνεντεύξεις της ελεύθερη και μάλιστα απορούσε γιατί δεν την πλησιάζουν οι άνδρες, όμως φαίνεται πως βρέθηκε ο κατάλληλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, η εντυπωσιακή ηθοποιός εθεάθη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και πέρασαν κάποιες ωραίες στιγμές.

Οι δυο τους θυμίζουμε ήταν ζευγάρι και στο παρελθόν και μάλιστα σε συνέντευξή της η Κάβουρα είχε εμφανιστεί θετική να του δώσει μία… δεύτερη ευκαιρία!

Ιδού τι γράφει το CIAO:

 

 

 

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν μου αρέσει το σουβλάκι και η τηγανητή πατάτα – Δεν τα τρώω ποτέ»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τις διατροφικές της συνήθειες που προκαλούν αντιδράσεις όταν δηλώνει ότι δεν της αρέσουν τα σουβλάκια και οι πατάτες τηγανητές, για την σημερινή της σχέση με τον Παντελή Καναράκη αλλά και για το πως αντιδρά στο διαδικτυακό φλερτ αλλά και στα αρνητικά σχόλια.

«Εκείνη τη στιγμή που το βίωσα ήταν πολύ άσχημο. με πήγε πολύ πίσω. Οικονομικά ήμουν σε μια φάση που είπα «Τι γίνεται τώρα; Μετά από δύο μήνες προβών δεν θα πληρωθώ κιόλας και δεν έχω κλείσει και κάτι άλλο»; Αλλά τελείωσε, πήγαμε γι’ άλλα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο. Λες να μην κατάλαβε ότι ήταν κακό αυτό που έγινε και να μην νιώθει άσχημα απέναντί μου; Φυσικά και θα νιώθει άσχημα και μετά από κανά δυο χρόνια μπορεί να ξανασυνεργαστούμε και να μου ζητήσει και συγγνώμη. Δεν ξέρω, μπορεί και ποτέ. Μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση, αλλά ότι φέρθηκε άσχημα, φέρθηκε άσχημα. Δεν θα το πω;», αναρωτήθηκε η Βίκυ Κάβουρα.

H Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε και στα social media: «Έφτασα στα όρια μου το καλοκαίρι που έκανα διαφήμιση τα μαγιό μου σε ένα ξενοδοχείο και άρχισαν από κάτω γυναίκες να γράφουν "ποιος χορηγός σε πήγε εκεί" και ντράπηκα για τον εαυτό τους. Μιλάμε για το me too και για σεξισμό και δεν αφήνουμε να φλερτάρει ένας άντρας και από την άλλη λέμε σε μια άλλη γυναίκα ότι για να πήγες εκεί έχεις χορηγό. Τι λένε; Tι σκέφτονται;».

Σχολιάζοντας τα ριάλιτι ανέφερε ότι «όλο αυτό το ψέμα που ζούμε το έχετε καταλάβει ή μόνο εγώ το βλέπω;»

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags