Facebook Pixel Αγγελική Ηλιάδη: "Ξεσάλωσε" η Αγγελική Ηλιάδη - Γονάτισε στη πίστα, άνοιξε το φόρεμα και φάνηκαν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-09-10 09:10:00

"Ξεσάλωσε" η Αγγελική Ηλιάδη - Γονάτισε στη πίστα, άνοιξε το φόρεμα και φάνηκαν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ξεσάλωσε" η Αγγελική Ηλιάδη - Γονάτισε στη πίστα, άνοιξε το φόρεμα και φάνηκαν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, προκάλεσε... λιποθυμίες και ξεσήκωσε το κοινό!
 

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, σε κάθε εμφάνισή της, όπου και να γίνεται αυτή, είτε είναι στις πίστες των νυχτερινών μαγαζιών, είτε στην τηλεόραση, ή ακόμα και για…ψώνια, κάθε φορά καταφέρνει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επικαιρότητας.

Οι θαυμαστές της, τρελαίνονται στην κυριολεξία μαζί της κάθε φορά που η Αγγελική Ηλιάδη δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο της στα social media, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δούνε κάτι που δεν θα τους αρέσει.

Όπως γνωρίζουν και οι καρέκλες στα νυχτερινά μαγαζιά τα προσόντα της Αγγελικής άκρως θεματικά και ασυναγώνιστα και η τραγουδίστρια τα επιδεικνύει με κάθε τρόπο προκαλώντας πάντα ενθουσιάσμού.

Ακριβώς αυτό έκανε και τώρα η μοναδική Αγγελική Ηλιάδη και μάλιστα το χάρισε απλόχερα στους θαυμαστές της με ένα βίντεο!

Η πανέμορφη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, εμφανίστηκε με ένα σούπερ μαύρο φόρεμα πάνω στην πίστα νυχτερινού μαγαζιού και το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μποuστο της.

Είχε όμως και άλλες εκπλήξεις να δώσει, αφού κάποια στιγμή πάνω στην ένταση του τραγουδιού η Αγγελική γονάτισε για να δώσει πάθος στην ερμηνεία της, η αλήθεια όμως είναι ότι μοίρασε πόνο με αυτά που αποκαλύφθηκαν απο το φόρεμα που άνοιξε μπροστά σε όλους!

Δείτε το βίντεο.

Τη ίδια ώρα πάντως μαθαίνουμε ότι ο έρωτας της Αγγελικής με τον Γρηγόρη μας τελείωσε, κάτι το οποίο το αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της Φάρμας στο βίντεο παρακάτω δηλώνοντας στην κάμερα:  «Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί – Έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα»

 
Πηγή: tvfreaks.gr
 

Σάλος με ακατάλληλο πλάνο της Αγγελικής Ηλιάδη live σε εκπομπή - Φάνηκαν τα γυμνά οπίσθιά της! (Vid)

Η Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκε καλεσμένη πριν μερικά χρόνια στο Super Star Academy, το talent show του Epsilon και «έντυσε» μέρος της βραδιάς με τα τραγούδια της και τη λαμπερή εμφάνιση της.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με ένα σούπερ μivi φόρεμα το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μποuστο της και τα καλογυμνασμένα της οπiσθiα. 

Ο σκηνοθέτης όμως είχε περισσότερα κέφια απο αυτά που έπρεπε και αποφάσισε να κάνει παιχνίδι με την τραγουδίστρια και συγκεκριμένα με την πίσω κίνηση της!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω στο βίντεο, η κάμερα έπεσε τόσο χαμηλά που έδειξε στους πάντες τα καλοyυμvασμένα οπiσθiα της τραγουδίστριας στους τηλεθεατές.

Επικό βίντεο ρετρό που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό. 

Πηγή: neoblogs.gr

Χαμός στα social media με Αγγελική Ηλιάδη - Χωρίς εσώρουχα στον Αρναούτογλου - Πολύ... κρύο (Vid)

Την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2 Night Show».

Η εμπειρία της στη «Φάρμα» ήταν από τα θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση και κυρίως ο τραυματισμός της που την οδήγησε να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

«Έπαθα ρήξη χιαστού κι ένα μήνα ήμουν με πατερίτσες, ενώ είχα αφόρητους πόνους. Δεν περίμενα να πάθω τέτοια ζημιά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγ. Ηλιάδη, αλλά δεν μετανιώνει: «Έζησα μια μοναδική εμπειρία. Λάτρεψα τον τρόπο ζωής και θα το έκανα ξανά».

Μετά την εμπειρία της «Φάρμας» η αγαπημένη τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη και για άλλες προκλήσεις: «Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αθλημάτων και θα το τολμούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν δίστασε να αναφερθεί για τον θάνατο του πατέρα της, ένα γεγονός που το έζησε όταν ήταν μέσα στη «Φάρμα».

«Ήταν επιθυμία του πατέρα μου να μην μάθω τίποτα, γιατί ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στο παιχνίδι. Μόνο όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο η μητέρα μου με ενημέρωσε ότι ο πατέρας μου διασωληνώθηκε», υπογράμμισε.

Βέβαια, την ίδια ώρα που... έπαιζε η συνέντευξη, το twitter είχε πάρει φωτιά, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν φορούσε σουτιέν. Έβγαζε μάτι!

Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και τα καλύτερα σχόλια!

 

 

 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags