Facebook Pixel Eurobasket 2022 - Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Γι' αυτό... πετούσε στο Eurobasket ο Λαρεντζάκης - Η γυναικάρα που του "πήρε το μυαλό"! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-16 09:00:00

Γι' αυτό... πετούσε στο Eurobasket ο Λαρεντζάκης - Η γυναικάρα που του "πήρε το μυαλό"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Γι' αυτό... πετούσε στο Eurobasket ο Λαρεντζάκης - Η γυναικάρα που του "πήρε το μυαλό"! (ΦΩΤΟ)

Η αγαπημένη του Γιώτα τον στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα και τον βοηθάει να παρουσιάζει τον καλύτερό του εαυτό στο παρκέ!

H Εθνική Ελλάδος μπάσκετ αποκλείστηκε στο Eurobasket από την Γερμανία, με σκορ 107-96. Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ωστόσο δεν κατάφεραν να προκριθούν, κάτι που όπως φαίνεται τους στοίχισε. Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους παίκτες που ξέσπασε σε κλάμματα μετά τον αποκλεισμό ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο μπασκετμπολίστας, παίκτης "κλειδί" για την γαλανόλευκη ομάδα, είναι γεγονός πως σε όλους τους αγώνες, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Έχει ύψος 1,96 και ειναι παίκτης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ αλλά και του Ολυμπιακού. Είναι 29 ετών και υπέγραψε με την ομάδα του Ολυμπιακού το 2020 καθώς μέχρι τότε, έπαιζε στην ΑΕΚ. Στα 17 του χρόνια, έπαιζε ήδη στην Β´ Εθνική έχοντας μάλιστα αγωνιστεί σε 17 αγώνες της σεζόν. Το μπάσκετ είναι δίχως αμφιβολία η μεγάλη αγάπη του Γιαννούλη Λαρεντζάκη αλλά σίγουρα, δεν είναι μόνο αυτό.

Στη ζωή του μπασκετμπολίστα υπάρχει τα τελευταία χρόνια μία πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα, η οποία φροντίζει να ομορφαίνει την καθημερινότητα του και εκτός παρκέ. Η Γιώτα Γεωργοπούλου και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι full in love ενώ κανένας από τους δυο δεν το κρύβει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags