Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια: "Σούσουρο" με Ζέτα Μακρυπούλια - Τους... τσάκωσαν σε νυχτερινή έξοδο με το νέο της σύντροφο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-17 11:52:00

"Σούσουρο" με Ζέτα Μακρυπούλια - Τους... τσάκωσαν σε νυχτερινή έξοδο με το νέο της σύντροφο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Σούσουρο" με Ζέτα Μακρυπούλια - Τους... τσάκωσαν σε νυχτερινή έξοδο με το νέο της σύντροφο (ΦΩΤΟ)

Η βραδινή έξοδος της εντυπωσιακής παρουσιάστριας με τον άνδρα που βρίσκεται συνέχεια δίπλα της. Κανείς τους δεν επιβεβαιώνει τη σχέση τους, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις τους έχουν πολλαπλασιαστεί!

Μετά τα πολλά δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλόφορησαν γύρω από τη Ζέτα Μακρυπούλια και γνωστό οδοντίατρο, οι δυο τους βρέθηκαν σε κοινό πάρτι.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια και ο Κωνσταντίνος Δέδες ήταν δύο από τους πολλούς διάσημους καλεσμένους της Ευγενίας Σαμαρά στο πάρτυ γενεθλίων της που πραγματοποίησε το Σάββατο.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η βραδινή έξοδος σε πάρτι γενεθλίων

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» πραγματοποίησε πάρτι για τα γενέθλιά της, όπου και καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν άνθρωποι από το χώρο της showbiz. Στενοί φίλοι της ηθοποιού είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον γνωστό οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε, οι οποίοι συμβάδισαν με τους «κανόνες» της βραδιάς και φόρεσαν στρας.

Να αναφέρουμε πως το παρών έδωσαν επιπλέον η Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας, η Μαρία Καβογιάννη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Πηγή: enimerotiko.gr

"Αποκάλυψη" από την απρόσεκτη Ζέτα Μακρυπούλια - Διάφανο πουκάμισο χωρίς... τίποτα (ΦΩΤΟ)

Τόσο ανέμελη και τόσο ελεύθερη δεν την έχουμε ξαναδεί την Ζέτα Μακρυπούλια η οποία συνεχίζει τις διακοπές της, παρέα με καλούς φίλους και είναι σίγουρο ότι αυτό που θα δείτε αξίζει το κλικ που κάνατε!

Η πανέμορφη ηθοποιός αναστάτωσε με τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram και στην κυριολεξία μας έστειλε αδιάβαστους. H γνωστή ηθοποιός όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από φίλους και followers στα social mediaa για την φυσική της ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της, αφού όπως και εσείς θα παρατηρήσετε πάνω της δεν υπάρχει τίποτα το ψεύτικο.

Η 44χρονη παρουσιάστρια μαγνήτισε όλα τα βλέμματα φορώντας μόνο το πουκάμισο της με την ίδια μάλιστα να αναπολεί την στιγμή και να γράφει στη λεζάντα:

«Είναι αυτή η ώρα που φεύγει ο ήλιος και πας να μαζέψεις να φύγεις κι εσυ, αλλά σηκώνεις το βλέμμα από την άλλη και έχει βγει το φεγγάρι. Και ξανά κάθεσαι!»

Πηγή: tvfreaks.gr

Πρωτοσέλιδο ΣΟΚ για Ζέτα Μακρυπούλια - "Πολύ δύσκολο καλοκαίρι - Έχασε δύο σπίτια" (ΦΩΤΟ)

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι, δημιουργώντας κοινή περιουσία.

Το πρώην ζευγάρι βίωσε μια νέα δύσκολη στιγμή, καθώς μετά το χωρισμό έπρεπε να συναντηθούν από κοντά και να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες που είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού.

Η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, οι δυο τους έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού ΧΑΪ:

Ζέτα Μακρυπούλια: «Κόβει» την ανάσα με την εμφάνισή της σε ερημική παραλία

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει ακάθεκτη η Ζέτα Μακρυπούλια, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές σε μια όμορφη ερημική παραλία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει απλώσει στην άμμο την ψάθα και την πετσέτα της και κάνει γυμνή, από τη μέση και πάνω, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε, ηλιοθεραπεία.

Ποζάρει εντελώς άβαφη στο φακό και μας αφήνει άφωνους με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Οι φακίδες της, το μαύρισμά της και η αρμύρα στα ξανθά μαλλιά της την κάνουν ακόμα πιο ακαταμάχητη. Η ομορφιά της κόβει την ανάσα.

Οι βουτιές όμως ανοίγουν την όρεξη

Η Ζέτα είναι λάτρης της μεσογειακής διατροφής και της αρέσει να προσέχει τη σιλουέτα της.

Έτσι φρόντισε να έχει μαζί της στην παραλία τα αγαπημένα της σνακ.

«Παξιμάδι, γραβιέρα, ντοματίνια, ελιές, λαδάκι, αλατάκι και ρίγανη! Αυτό είναι το μενού, μαζί με διάφορα άλλα. Όσοι αγαπάμε τις ερημικές παραλίες, κουβαλάμε πολλά… Καλοκαίρι και φαγητό!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags