Facebook Pixel Big Brother - Καταγγελία: Καταγγελία-βόμβα από κορίτσι του Big Brother για γνωστό ηθοποιό - Κατέβασε το παντελόνι και… (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-20 09:20:00

Καταγγελία-βόμβα από κορίτσι του Big Brother για γνωστό ηθοποιό - Κατέβασε το παντελόνι και… (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καταγγελία-βόμβα από κορίτσι του Big Brother για γνωστό ηθοποιό - Κατέβασε το παντελόνι και… (ΦΩΤΟ)

Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει μία σοκαριστική σκηνή που έζησε σε καμαρίνι θεάτρου. Αρνητικός πρωταγωνιστής πασίγνωστο όνομα!
 

Η Σοφία Αλεξανιάν μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από πολύ γνωστό ηθοποιό τον οποίο φωτογραφίζει με τις δηλώσεις της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο παρελθόν αλλά και στη συμμετοχή της στο Big Brother.

Διαβάστε τι εξομολογήθηκε για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε

«Όταν εργαζόμουν σε ένα σίριαλ, στην Πολυκατοικία, ήμουν εκεί βοηθός ενδυματολόγου. Υπήρχε ένας ηθοποιός από ένα άλλο σίριαλ που γυριζόταν εκεί πέρα και μου είπε να του πάω το βιογραφικό μου.

Πήγα να τον δω στο θέατρο και μου λέει πάμε στο καμαρίνι. Πήγα στο καμαρίνι, του έδωσα το βιογραφικό μου, το διάβασε κι έφυγε, λέγοντάς μου ότι επιστρέφει σε λίγο. Επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι.

Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του και είμαι από τους ανθρώπους που δεν συμμετείχε στις καταγγελίες. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται τώρα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα που περνάει. Όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται. Αισθάνθηκα ικανοποίηση που βγήκε στη φόρα. Κάποιος δεν φοβήθηκε να πει ένα όνομα ανοικτά, όπως δεν το κάνω εγώ», είπε η Σοφία Αλεξανιάν.

Για τη συμμετοχή της στο Big Brother, η Σοφία Αλεξανιάν είπε: «Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και με πήγε σε αυτά τα μονοπάτια. Το καστ που ήταν μέσα ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε ανθρώπους».

 

 

Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν συγκλονίζει για την προσφυγιά

Την προσωπική της ιστορία για το δράμα της προσφυγιάς αποκαλύπτει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν που ήρθε στην Ελλάδα από την Γεωργία με τα πόδια, ενώ, για ένα μήνα, ζούσε μέσα σε ένα λάκκο, κυνηγημένη.

Μέσα από ένα βιβλίο, με τίτλο «Ο Πόλεμος Δεν Τελειώνει Ποτέ», η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο βλέπουμε στο «Μάλιστα σεφ» του Mega, περιγράφει όλα όσα έζησε, στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα ελπίδας. Εξηγώντας, στην εφημερίδα «Real News», γιατί επέλεξε αυτό τον τίτλο, η Σοφία αναφέρει: «αυτό μου έμαθαν όσα πέρασα για να καταφέρω να φτάσω στην Ελλάδα από το Σουχούμι της Αμπχαζίας όπου γεννήθηκα. Αυτό κατάλαβα όταν ζούσαμε, μια ολόκληρη οικογένεια, επί ένα μήνα, μέσα σε έναν τεράστιο λάκκο που είχε δημιουργηθεί από έκρηξη βόμβας, όταν τρέχαμε κυνηγημένοι από τους Γεωργιανούς στους αγρούς για να μη μας σφάξουνε, με μοναδικό μας όνειρο να φτάσουμε στην Ελλάδα…».

«Πήραμε την απόφαση να έρθουμε στην Ελλάδα το 1995, όταν ήρθαν στο χωριό μας, που ήταν γεμάτο από Έλληνες Πόντιους, οι Γεωργιανοί και απαίτησαν από όλους τους άντρες να τους ακολουθήσουν. Και δεν έκαναν μόνο… Έκλεψαν ό,τι βρήκαν στα σπίτια μας, βίασαν ανήλικα κορίτσια, βασάνισαν όλους όσοι αντιστάθηκαν και αρνήθηκαν να τους ακολουθήσουν», περιγράφει και συνεχίζει: «δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ξεκινήσουμε με τα πόδια να έρθουμε στην Ελλάδα! Η αδερφή μου, ο άντρας της, τα δύο τους παιδιά κι εγώ… Τρέχαμε μέσα στη νύχτα για να σωθούμε, μέχρι που κάποια στιγμή έπεσα τυχαία σε έναν τεράστιο λάκκο, βάθους περίπου τριών μέτρων. Αμέσως πήδηξαν και οι υπόλοιποι μέσα, καθώς κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η σωτηρία μας, θα μας προσέφερε μια καλή κάλυψη από τους διώκτες μας».

Για περίπου ένα μήνα, η Σοφία και η οικογένειά της έκαναν τον λάκκο σπίτι τους! Όπως εξηγεί η ίδια, τις νύχτες ο γαμπρός της έβγαινε κρυφά και έκλεβε από τους αγρούς ντομάτες για να τρώνε, ενώ έπιναν βρόχινο νερό!

«Όταν φτάσαμε στην Ελλάδα, δεν γνώριζα γρι ελληνικά. Ήμουν 14 ετών και η μόνη δουλειά που ήξερα να κάνω ήταν να δουλεύω στα χωράφια. Η μητέρα μου, το στήριγμά μου, είχε μείνει πίσω, εγκλωβισμένη στο σπίτι μας. Κατάλαβα ότι η μόνη λύση που είχα ήταν να κάνω αυτό που αναγκάστηκαν να κάνουν πολλά ανήλικα κορίτσια που βρέθηκαν στη θέση μου, δηλαδή, να παντρευτώ στα 14 μου, να κάνω παιδιά και να δουλεύω στα ζώα και στα χωράφια», συνεχίζει η ηθοποιός, η οποία άρχισε το σχολείο από την πρώτη Δημοτικού και, τελικά, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο ΤΕΙ Ενδυματολογίας. Μάλιστα, χάρη στη θέση που βρήκε ως βοηθός ενδυματολόγου στη σειρά «Η Πολυκατοικία», κατάφερε να σπουδάσει υποκριτική.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags