Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας: Ψέματα για σχέση με νεαρή παρουσιάστρια
Life
| 2022-09-23 21:39:00

Το μεγάλο ψέμα Λιάγκα on air - Φήμες για σχέση με νεαρή παρουσιάστρια μετά τη Σκορδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το μεγάλο ψέμα Λιάγκα on air - Φήμες για σχέση με νεαρή παρουσιάστρια μετά τη Σκορδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός παρουσιαστής διάψευσε πως έχει σύντροφο, ωστόσο όλοι γνωρίζουν πως δίπλα του υπάρχει μία εντυπωσιακή γυναίκα!

Ο Γιώργος Λιάγκας σε μία από τις τελευταίες εκπομπές του φιλοξένησε τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία τον αιφνιδίασε και τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει κάποια σχέση, ωστόσο πρόκειται για ψέμα, καθώς λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η φετινή εκπομπή, έκανε διακοπές στην Τήνο με μία εντυπωσιακή μελαχρινή.

Η συγκεκριμένη βέβαια δεν είναι η μοναδική γυναίκα που πέρασε από το πλευρό του μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά, ενώ υπήρχε και μία έντονη φημολογία για σχέση με όμορφη παρουσιάστρια!

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να βλέπει αρκετές σχέσεις να του χρεώνονται μέσα στα χρόνια.Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να είναι ερωτευμένος στο πλευρό μιας γοητευτικής κοπέλας, με την οποία κιόλας συνεργάζονται.

Μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο θέμα που είχε δημιουργηθεί.

Πολλοί τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου και είχαν γίνει εξώφυλλο σε αρκετά περιοδικά όπου έγραφαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σχέση τους είναι ξεκάθαρα επαγγελματική και φιλική.

Τα λόγια… πίκρας της Ελευθερίου
Η ίδια, μάλιστα, ούσα συνεργάτιδα του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, είχε μιλήσει μετά την ξαφνική της απομάκρυνση.

«Νόμιζα ότι τελειώνουν την τηλεοπτική σεζόν τον Φεβρουάριο (γέλια). Έξι μήνες ήταν με τα πάνω και τα κάτω της… Αυτό που ήθελα να πάρω από την ελληνική τηλεόραση το πήρα σε μία ζωντανή εκπομπή με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις στον αέρα… Είναι νωρίς να σου πω τι θα κάνω… Με πιάνεις εξ’ απροόπτου. Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα. Τους αγάπησα έναν έναν, νομίζω κι αυτοί».

«Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα» είπε μεταξύ άλλων.

 

"Κολλημένος" ο Γιώργος Λιάγκας με Δώρα Παντέλη - Χαμός με τις φωτογραφίες - Θα... τρελαθεί η Φαίη!

Η 34χρονη Δώρα Παντέλη με ύψος 1,80, πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν αθλητική δημοσιογράφος είναι λόγος όταν δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό να πατάς το like.

Το ξέρει καλά ο Γιώργος Λιάγκας που ανέκαθεν του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες! Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι σε κάθε φωτογραφία με μαγιό βρίσκουμε την δική του “καρδούλα”

Η Δώρα Παντέλη ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών και αγωνίστηκε σε οκτώ ελληνικούς συλλόγους. Ο μπαμπάς της ήταν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Τον Μάιο του 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε αγώνα μπάσκετ της Euroleague στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον μικρό τελικό του Final Four της Victoria και μόλις η τέταρτη γυναίκα σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο λογαριασμός της στο instagram είναι εκπληκτικός, οι θαυμαστές της αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και η ίδια ξέρει να τους κρατάει με τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες, αφού δεν βλέπεις καθημερινά μια τέτοια κουκλάρα να φωτογραφίζεται όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω!

Είναι λόγος άλλωστε για να πατήσεις και εσύ το like όπως κάνει ο Γιώργος Λιάγκας

 

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags