Facebook Pixel Βάσια Τριφύλλη - Πέτρος Φιλιππίδης: Η Βάσια Τριφύλλη "τέλειωσε" οριστικά τον Φιλιππίδη - Απίστευτη ατάκα για Ελπίδα Νίνου και… κέρατο!
Life
| 2022-09-24 17:43:00

Η Βάσια Τριφύλλη "τέλειωσε" οριστικά τον Φιλιππίδη - Απίστευτη ατάκα για Ελπίδα Νίνου και… κέρατο!

Sportdog Team
Η Βάσια Τριφύλλη "τέλειωσε" οριστικά τον Φιλιππίδη - Απίστευτη ατάκα για Ελπίδα Νίνου και… κέρατο!

Αν και φίλη του γνωστού ηθοποιού και πρόθυμη να καταθέσει υπέρ του, για συγκεκριμένα πράγματα στο δικαστήριο, δεν δίστασε να πει on camera την πικρή αλήθεια για το μέλλον του.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και ότι θα κατέθετε υπέρ του για πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι τον αγαπάει πολύ παρότι έχει βρεθεί σε σκηνικά όπου χτυπάει πόρτες.

«Τον αγαπάω πολύ και δεν μπορώ να πω κάτι κακό γιατί δεν μου έχει κάνει κάτι. Είναι νευρικός και του είχα πει μια φορά θυμάμαι “έχεις στα υπόψιν σου να αγοράσουμε από αλλού πόρτες;”», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Και προσθέτει: «Θα κατέθετα υπέρ του για συγκεκριμένα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να καταθέσω για κάτι που δεν είδα».

Όσον αφορά τα όσα ακούστηκαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης σύναπτε σχέσεις με πολλές γυναίκες, η Βάσια Τριφύλλη χαρακτήρισε την Ελπίδα Νίνου «ήρωα» που τα αποδεχόταν!

Πάντως, ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον χώρο του θεάτρου, καθώς δεν είχε τόσο μεγάλο ταλέντο για να καλύψει... τις πομπές του!

 

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης "τέλειωσε" Φιλιππίδη και Μπιμπίλα με δύο ατάκες - "Επικίνδυνο για τη δίκη να..."

Στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους δύο συναδέλφους του τονίζοντας πως ποτέ πριν δεν είχαν ακουστεί τόσο ακραίες περιπτώσεις, όσο αυτές οι δύο, στον χώρο του θεάματος.

«Πώς είναι δυνατόν να…»

«Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου δεν έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες περιπτώσεις. Προσωπικά, δεν έχω συνεργαστεί με κανέναν τους, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, ας αφήσουμε το τιμόνι στη δικαιοσύνη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι τον προβληματίζει πάρα πολύ το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις. «Η υπόθεση αυτή έδωσε μια αίσθηση πλήρους αντίφασης. Πώς είναι δυνατόν να φυλακίζεται κάποιος ως ύποπτος και να αποφυλακίζεται ως ένοχος;», αναρωτήθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, τον Ιούλιο, καταδικάσθηκε πρωτοδίκως σε 12 χρόνια κάθειρξης για δύο πράξεις βιασμού, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Σε σχετικά ερώτηση για όσα γίνονται στο δικαστήριο με τον Σπύρο Μπιμπίλα στη δίκη Φιλιππίδη, πρόσθεσε: «Ο Σπύρος το κάνει με την καρδιά του. Είναι παρορμητικός και όταν δεν ακολουθείται το πρωτόκολλο είναι επικίνδυνο. Όλα μπερδεύονται τρομερά. Σε μία δίκη με βαριές κατηγορίες, είναι επικίνδυνο να μην ακολουθείται το πρωτόκολλο. Όλη αυτή η ιστορία που βγήκαν με το φαγητό, το λαχείο κλπ. είναι αποτέλεσμα όταν δεν ακολουθείται το πρωτόκολλο. Η έλλειψη κανόνων δημιουργεί προβλήματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Θυμίζουμε ότι προ ημερών υπήρξε μεγάλη ένταση στη δίκη Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια εξέτασης του Σπύρου Μπιμπίλα από τη συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου. Συγκεκριμένα η κυρία Πακιρτζίδου αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και την αμεροληψία του ως προς το πρόσωπό του Πέτρου Φιλιππίδη, προσκομίζοντας στο δικαστήριο δημοσίευμα στο οποίο, όπως είπε, αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του μάρτυρα, ο οποίος απευθυνόμενος στη συνήγορο είπε: «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου»;

Ευθύς έβγαλε από την τσέπη του λαχεία και ανέφερε πως τoν περασμένο Οκτώβριο η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», είπε ο κύριος Μπιμπίλας.

Από τη πλευρά της η η κυρία Πακιρτζίδου ανέφερε ότι κάλεσε το μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό. Τότε ο κ. Μπιμπίλας τής πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει άρχισε να αποχωρεί από την αίθουσα.

 

 

Βόμβα από Χαλκιά για την υπόθεση Φιλιππίδη - "Λένε ότι φοράω παρωπίδες - Αν βγει αθώος εγώ θα..."

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Αφορμή, η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής θέλησε να πάρει σαφή θέση τόσο για όσα ήρθαν στο φως και αφορούν τον χώρο του θεάτρου όσο και τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Είσαι μισό αιώνα πάνω στο σανίδι, πως κρίνεις αυτό το «απόστημα» που έσπασε στο θέατρο με τις καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων, τα δικαστήρια;

Ο δικός μας χώρος, στον οποίο υπάρχουμε και δρούμε επαγγελματικά, είναι χώρος ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι στους ανθρώπους που μας βλέπουν, που θέλουν να εισπράττουνν από εμάς καλούς χαρακτήρες, που θέλουν να πιστεύουν ότι δεν είμαστε άνθρωποι που μπορεί να έχουμε στοιχεία αρνητικά μέσα μας.

Πιστεύουν ότι είμαστε καλοβαλμένοι στη ζωή, ότι δεν δικαιούμαστε να έχουμε παράπονα και δεν ξέρω και τι άλλο… Σαν τέτοιους που μας θέλει ο κόσμος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να βγαίνουν από μας, από το σινάφι το δικό μας, τέτοιους είδους αντιδράσεις κοινωνικές, μέσα από ανθρώπους που αλλιώς τους έβλεπε, αλλιώς τους πίστευε κι αλλιώς είχε τη γνώμη του για αυτούς. Όμως κανένας δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά την ώρα που λες «καληνύχτα» με τον άλλον, πως περνάει ο καθένας τη νύχτα του, οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό.

Όπως και να έχει το πράγμα, ασχέτως του τι περίμενε ο καθένας και τι δεν περίμενε, υπάρχουν γεγονότα τα οποία έχουν εκθέσει κάποιους ανθρώπους στην κοινή γνώμη σε σχέση με τη συμπεριφορά τους. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα αυτά βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Δεν δικαιούμαστε να μιλάμε εμείς όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία όλοι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και όταν είναι στα χέρια της αποφάσεις που θα κρίνουν, γιατί οι άνθρωποι κρίνονται με νόμους, παρενέβησαν νόμους και κρίνονται. Δεν κρίνονται με το κουτσομπολιό που κάποτε τελείωσε και στα κανάλια και οπουδήποτε.

Κρίνονται με το νόμο, ο οποίος περιμένουμε να βγάλει κάποιες αποφάσεις. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο για αυτούς τους ανθρώπους, το τι περιμέναμε ή δεν περιμέναμε, αν πέφτουμε από τα σύννεφα ή όχι, όπου όλα μπορεί να συνέβαιναν – κι επειδή συνέβαιναν τι θα πει αυτό; Ή, αν συνέβαιναν.

Εγώ προσωπικά δεν είχα καταλάβει τέτοιου είδους συμπεριφορές από κανέναν, γιατι στο χαρακτήρα μου, ακόμα κι αν δουλεύω μαζί με κάποιον, δεν είναι το κουτσομπολιό σε καμιά περίπτωση. Είναι μόνο η δουλειά μου και τίποτα άλλο. Μα θα μου πεις τόσες παρωπίδες; Γινόταν δίπλα σου και δεν είδες; Δίπλα μου δεν γινόταν τίποτα. Αυτά είναι χαζομάρες, δίπλα σε κανέναν δεν έγινε τίποτα, αυτά όλα που έγιναν; Έγιναν πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες και παράθυρα. Άρα κανείς μας δεν μπορεί να κάνει τον μάγο, ότι ήξερε, ότι είχε καταλάβει, ακούσματα χιλιάδες έχω ακούσει.

Όμως ο Πέτρος Φιλιππίδης το παραδέχθηκες ο ίδιος ότι ήταν… είναι (;) φίλος σου;

Και βέβαια ήταν φίλος μου, ο ίδιος το παραδέχθηκα. Ποιος θα το παραδεχθεί ο διπλανός μου; Αδελφικός μου φίλος ήταν. Το ρήμα βάλε σωστά. ΉΤΑΝ φίλος μου. Δεν έχω επαφές με την οικογένεια του ούτε με τον ίδιο από τότε που τον συνέλαβαν. Ο καθένας κρίνει με τα δικά του μέτρα. Εγώ θέλω να λέω τα πράγματα ως έχουν αυτή τη στιγμή. Αν ο Πέτρος αποδειχθεί πανηγυρικά αθώος και εγώ θα ξανακοιταχτώ. Κατάλαβες;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος… τέλειωσε Πέτρο Φιλιππίδη και Ελπίδα Νίνου σε 30 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμμένει στην άποψη ότι οι καταγγελίες για σεξουαλική βία που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ένα οργανωμένο σχέδιο, η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού και σκηνοθέτη που καταθέτει για τρίτη ημέρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού, είπε χαρακτηριστικά «Δεν θα πω τι έχω πει με τον σύζυγο μου. Θα σας πω όμως ότι ο Πέτρος (Φιλιππίδης) δεν είναι βιαστής».

Σημείωσε δε, πως πίσω από τις καταγγελίες υπάρχουν λόγοι διαπόμπευσης κι εκδίκησης.

«Τον Πέτρο τον αγαπάει ο κόσμος. Όλα έγιναν για να τον διαπομπεύσουν σαν άνθρωπο. Και για εκδίκηση από κάποιες γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν. Ένα ρόλο. Εδώ μέσα μιλάμε συνεχώς για ένα ρόλο.

»Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Έχει καταφέρει να είναι στις καρδιές των ανθρώπων. Τον κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να τον πεθάνουν. Μαζί με αυτόν κατέστρεψαν και τη δική μου οικογένεια» είπε μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η Ελπίδα Νίνου ξέσπασε σε λυγμούς ενώ απαντώντας στις ερωτήσεις της προέδρου περί εξωσυζυγικών σχέσεων είπε πως «Είναι η προσωπική μου ζωή. Έχω περάσει πολύ δύσκολα αυτό τον καιρό. Με έχουν ξεφτιλίσει εμένα και τον Πέτρο. Είμαι με γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου και φρόντισα το παιδί μου.

»Σταμάτησα να δουλεύω. Όταν απέκτησα το παιδί μου, η ζωή μου άλλαξε. Η ζωή δεν είναι φωτογραφίες. Η ζωή είναι το παιδί μου. Ήμουν παρούσα. Το παιδί μου είναι εδώ από την αρχή και συμπαραστέκεται στη μάνα του και τον πατέρα του. 

Αναφερόμενη στις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε ότι γνωρίζει μόνο τη γυναίκα που έκανε την καταγγελία για το 2008. 

«Γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα από τη μητέρα της, την οποία πρότεινε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον σύζυγο μου για να την πάρει στη δουλειά. Του είχε πει ότι βρισκόταν σε κακοποιητική σχέση και μεγάλωνε ένα παιδί. Μέσα στα 6 χρόνια που δούλευαν μαζί γνώρισε και την κόρη της. Θυμάμαι ήταν μια κοπέλα παρεμβατική» είπε η Ελπίδα Νίνου.

Επιμένοντας όπως και προδικαστικά, επανέλαβε ότι (η πρώτη καταγγέλλουσα) περιφερόταν στα καμαρίνια με την πρόφαση ότι θέλει να δει τη μητέρα της. 

»Εμένα δε μου μιλούσε καθόλου. Η μητέρα της, την έβαζε κρυφά από την πίσω πόρτα ενώ ο σύζυγός μου είχε απαγορεύσει την είσοδο σε όποιον δεν είχε σχέση με την παράσταση». 

Ήταν μάλιστα κάθετη λέγοντας αναφορικά με το πρώτο περιστατικό ότι «Εγώ δεν το πιστεύω. Ήταν πολύ απασχολημένος για να πάει στη Θεατρική Εστία».

Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό του βιασμού, για τον οποίο τον έχει καταγγείλει η γυναίκα, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσε πως ούτε αυτό το πιστεύει.

«Το έργο ήταν για ζευγάρια. Αποκλείεται να την πήρε η κυρία Κωτσοβούλου μα της πρότεινε ρόλο. Ποιο ρόλο; Που δεν υπήρχε; Αυτό που ξέρω είναι ότι η (...) κινήθηκε αυτοβούλως, όπως αυτοβούλως πήγαινε στο θέατρο Μουσούρη. Την είχα δει πολλές φορές».

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου!

Την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου σχολίασε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αποκάλυψε όσα γνώριζε εδώ και χρόνια για το ζευγάρι.

Σε μόλις μισό λεπτό, ο έμπειρος παρουσιαστής τόνισε πως όλοι ήξεραν για τα… θέματα Φιλιππίδη-Νίνου και για όσα γινόταν στο σπίτι σχετικά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις του ηθοποιού. «Δεν έπεσα από τα σύννεφα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το 03.30’’:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags