Facebook Pixel Άννα Κορακάκη: Η μεγάλη επιστροφή της Άννας Κορακάκη - Κουκλάρα στην έρημο η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-10-12 09:40:00

Η μεγάλη επιστροφή της Άννας Κορακάκη - Κουκλάρα στην έρημο η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η μεγάλη επιστροφή της Άννας Κορακάκη - Κουκλάρα στην έρημο η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης (ΦΩΤΟ)

Η όμορφη αθλήτρια μετά τις περιπέτειες που πέρασε έχει βρει ξανά τον εαυτό της και αυτό φαίνεται και στο Instagram...
 

Η Αννα Κορακάκη, μαζί με τον αδερφό της Διονύση και την Χριστίνα Μόσχη, βρίσκονται στο Κάιρο όπου αύριο αρχίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σταθερού στόχου.

Στην διοργάνωση θα δοθούν δύο απευθείας εισιτήρια στις βασικές κατηγορίες των αγωνισμάτων που είναι στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτός θα είναι και ο στόχος της Κορακάκη, να διεκδικήσει μία από τις πρώτες δύο θέσεις στο 10αρι αεροβόλο πιστόλι, ώστε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που διεκδικεί για το Παρίσι.

Η αυλαία των ελληνικών συμμετοχών «ανοίγει» το Σάββατο (15/10), με τον Διονύση Κορακάκη να αγωνίζεται στις 8 π.μ. στο αεροβόλο πιστόλι. Το μεσημέρι (12:00) της ίδιας μέρας ξεκινάει η δοκιμασία στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Άννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη.

Την Δευτέρα 17/10 τα αδέλφια Κορακάκη αγωνίζονται στο μικτό του αεροβόλου πιστολιού, ενώ η Κορακάκη θα μετάσχει επίσης στο σπορ πιστόλι, την Παρασκευή 25/10.

Η όμορφη Άννα, μετά τις πολύ σοβαρές περιπέτειες που πέρασε το προηγούμενο διάστημα το εμμονικό θαυμαστή που απειλούσε μέχρι και τη ζωή της, έχει... επιστρέψει πιο όμορφη από ποτέ. Η καλή ψυχολογία της φαίνεται ακόμα και από τις φωτογραφίες της στο Instagram.
 
Δείτε τι ανέαβσε από το Κάιρο!
 
Επιστροφή για Άννα Κορακάκη - Σέξι μαγιό και... πλούσιο μπούστο - Κουκλάρα στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη μας έχει χαρίσει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες εκτός από τις επιτυχίες της στη σκοποβολή.

Κατά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Άννα Κορακάκη περνώντας χαλαρές στιγμές μακριά από προπονήσεις είναι όπως μία κοπέλα της ηλικίας της. Περνάει όμορφα, διασκεδάζει, πηγαίνει για μπάνιο κάθεται κάτω από τον ήλιο και μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram

Συχνά καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις με τις αναρτήσεις της!

Με αναλογίες μοντέλου και πλούσια προσόντα η Χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη φοράει ένα άσπρο μαγιό το οποίο αδυνατεί να συγκρατήσει τα πλούσια κάλλη της.

Δείτε το τελευταίο χτύπημα, αλλά και κάποιες παλιότερες φωτογραφίες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags