Facebook Pixel Κατερίνα Λιόλιου: "Ντου" Αστυνομίας στα μπουζούκια - "Πάγωσε" γνωστή τραγουδίστρια στην πίστα - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!
Life
| 2022-10-25 09:20:00

"Ντου" Αστυνομίας στα μπουζούκια - "Πάγωσε" γνωστή τραγουδίστρια στην πίστα - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!

Sportdog Team
"Ντου" Αστυνομίας στα μπουζούκια - "Πάγωσε" γνωστή τραγουδίστρια στην πίστα - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!

Οι θαμώνες του μαγαζιού προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω του, ενώ κάποιοι από αυτούς τράβηξαν και σχετικά βίντεο με τα κινητά τους, τα οποία κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ένας 31χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 22/10, σε νυχτερινά μαγαζιά σε Κολωνάκι, Λ. Συγγρού, Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι, Χαϊδάρι και Νέο Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 20 καταστήματα και 26 άτομα. Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, ανάλογοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Ένα από τα μαγαζιά που ελέγχθησαν, ήταν και αυτό που τραγουδάει η Κατερίνα Λιόλιου, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν. Η τραγουδίστρια δεν περίμενε την... επίσκεψη της Αστυνομίας και αρχικά σοκαρίστηκε!

Δείτε τα βίντεο:

 

@dannydvtt13

 

♬ πρωτότυπος ήχος - vayalambrou
@dannydvtt13

  ♬ original sound - dannydvtt13

Χαμός με Κατερίνα Λιόλιου - Το νέο μαλλί… βγάζει μάτι - Φωτογραφίες χωρίς σουτιέν στο Instagram!

Θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, που αναστατώνει τις πίστες και ανάβει φωτιές στις ανδρικές καρδιές.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πώς να μην είναι, αφού στο Instagram, η τραγουδίστρια διαθέτει περισσότερους από 120.000 ακόλουθους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο τόσο από τη δουλειά της όσο και από την προσωπική της ζωή.

Σε μια από τις τελευταίες της χρονικά αναρτήσεις της, μας ενημέρωσε για το νέο λουκ στο μαλλί της, ωστόσο είχε ξεχάσει να φορέσει σουτιέν…

Δείτε τις φωτογραφίες!

Χαμός στο twitter με την Κατερίνα Λιόλιου, χωρίς σουτιέν στο MEGA - "Πολύ κρύο στο κανάλι" (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα δεν ξέρουμε αν βλέπετε το X Factor στην τηλεόραση σας, ή προτιμάτε κάποιο άλλο πρόγραμμα σίγουρα όμως η Κατερίνα Λιόλιου είναι ένας καλός λόγος για να το δείτε.

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια είναι μια απο τις παρουσίες του μουσικού talent show, που ξεχωρίζει κάθε φορά που παίζει στο Mega το X Factor και παρότι δεν είναι ποτέ στο πρώτο πλάνο, πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει.

Η ίδια μάλιστα μας προετοιμάζει κατάλληλα για όλα όσα πρόκειται να δούμε τηλεοπτικά σήμερα και μάλιστα με την ίδια να μας καθηλώνει με μερικές φωτογραφίες της.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης λοιπόν, έγινε… χαμός στα social media, καθώς όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες παρακάτω, πολλοί χρήστες διαπίστωσαν πως εμφανίστηκε στην κάμερα χωρίς σουτιέν και… φάνηκε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags