Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη: Σε ΣΟΚ η Ελένη Μενεγάκη! Της έκλεψαν πάρα πολλά χρήματα - Θύματα κι άλλοι διάσημοι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-02 09:00:00

Σε ΣΟΚ η Ελένη Μενεγάκη! Της έκλεψαν πάρα πολλά χρήματα - Θύματα κι άλλοι διάσημοι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σε ΣΟΚ η Ελένη Μενεγάκη! Της έκλεψαν πάρα πολλά χρήματα - Θύματα κι άλλοι διάσημοι (ΦΩΤΟ)

Σε τεράστιες περιπέτειες μπήκε η διάσημη παρουσιάστρια και μαζί της ο Ματέο Παντζόπουλος, αφού πολλά από τα χρήματά τους έκαναν «φτερά»!

Θύμα σπείρας που έχει βάλει στο στόχαστρό της πολλούς διάσημους και πλούσιους ανθρώπους, έπεσε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να βγάλει άκρη σε ένα απίστευτο κουβάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα η Ελένη διαπίστωσε ότι από έναν τραπεζικό λογαριασμό της έλλειπαν χρήματα. Πολλά χρήματα. Δεν μιλάμε καν για μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά για εκατομμύρια.

Αρχικά η ίδια πίστεψε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος και απευθύνθηκε στην τράπεζα. Εκεί, αποκαλύφθηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά και η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι έχει μπει σε μεγάλη περιπέτεια.

Όπως της εξήγησαν οι άνθρωποι στην τράπεζα, από το λογαριασμό της είχε γίνει μια μεγάλη μεταφορά χρημάτων, σε άγνωστο λογαριασμό του εξωτερικού. Η ίδια, ξέροντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ αυτήν τη μεταφορά, άρχισε να αναζητά την απάντηση στο τι είχε συμβεί. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ότι είχε πέσει θύμα έμπειρων χάκερ.

Η επόμενη κίνησή της ήταν φυσικά να απευθυνθεί στις αρχές και πιο συγκεκριμένα τόσο στην Αστυνομία όσο και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εκεί έδωσε την πρώτη της κατάθεση με κάθε λεπτομέρεια και μετά ενημερώθηκε ότι δεν είναι η μόνη που της έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι χάκερ έχουν αδυναμία στα διάσημα πρόσωπα, τα οποία ξέρουν φυσικά ότι συνήθως έχουν και φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η Ελένη έμαθε κι άλλα ονόματα ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα και ενημερώθηκε για όσα πρέπει να κάνει. Στο πλευρό της είναι πάντα ο Ματέο Παντζόπουλος, καθώς πολλά από τα χρήματα αυτά είναι κοινά.

Με την καθοδήγηση των αστυνομικών, αλλά και των δικηγόρων τους, οι δύο τους ετοιμάζονται να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ενώ όπως ήδη ξέρουν η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της συγκεκριμένης συμμορίας…

Η αγωνία της πάντως είναι στο κατακόρυφο, καθώς φοβάται κι άλλα μελλοντικά τέτοια χτυπήματα και παράλληλα με τις κινήσεις που κάνει για να βρεθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, φροντίζει να προστατεύσει καλύτερα και τα χρήματά της.


Πηγή: iciao.gr

 

Η Ελένη Μενεγάκη κατεβαίνει στις εκλογές με μεγάλο κόμμα - Συμφωνία σε μυστικό ραντεβού (ΦΩΤΟ)

Σε πολύ γνωστό εστιατόριο της Πεντέλης δείπνησε πριν λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν ότι στο τραπέζι τους καθόταν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η παρέα στην ψαροταβέρνα αποτελούνταν από την παρουσιάστρια, τον σύζυγό της, τον υπουργό με τη σύζυγό του, Αρτέμιδα και ακόμη έναν ζευγάρι.

Σύμφωνα την εφημερίδα Espresso, η πολιτικο-τηλεοπτική συντροφιά κέντρισε το ενδιαφέρον όσων βρίσκονταν στο εστιατόριο.

Νέο πρωτοσέλιδο περιοδικού ωστόσο (ΧΑΙ), δίνει έξτρα πληροφορίες για το συγκεκριμένο ραντεβού, καθώς αποκαλύπτει πως η Μενεγάκη έχει πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία για να κατέβει στις επόμενες εκλογές και δέχεται… πιέσεις για να πει το «ναι».

Για την ώρα πάντως μοιάζει δύσκολο να δεχθεί, παρότι η πρόταση ήταν άκρως τιμητική. Αν συνεχιστούν οι πιέσεις όμως και όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα…

Το πιο... καυτό ατύχημα στην ιστορία της τηλεόρασης - Βίντεο με επικό upskirt της Ελένης Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει χαρίσει μερικές απο τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Ελληνική τηλεόραση, αλλά φυσικά και μερικά απο τα κορυφαία «ατυχήματα» που έχουν συμβεί ποτέ σε live μετάδοση!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Mega κατά καιρούς έχει προσφέρει άπλετο θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό με την κάμερα να βρίσκεται πάντα εκεί έτοιμη για να αποθανατίσει το παραμικρό, είτε αυτό είναι τυχαίο, είτε ….«τυχαίο»!

Τα τελευταία χρόνια αυτά τα «τυχαία ατυχήματα» της ωραίας Ελένης έχουν πλέον περιοριστεί, αλλά σχεδόν πάντα τουλάχιστον μια ή δυο φορές μέσα στην τηλεοπτική σεζόν θα κάνει ένα λάθος και θα χαροποιήσει τους πάντες.

Το βίντεο που έχει γράψει την δική του ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση είναι απο αυτά που πλέον είναι απαyopευμένα μιας και το κανάλι στο οποίο τα είχε κάνει, έχει κατεβάσει κάθε τι που είχε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη.

Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί χρήστες του Youtube που έχουν προνοήσει και τα έχουν κρατήσει στον δικό τους προσωπικό λογαριασμό και έτσι μπορεί ο κάθε ένας να την απολαύσει ξανά.

Το βίντεο με το επικό «ατύχημα» της ωραίας Ελένης είναι απο το μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα απο το 2016 όταν η παρουσιάστρια είχε καλέσει στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη.

Πάνω στην συζήτηση με την Ελεονώρα η Ελένη με το γνωστό πάθος που έχει όταν παίρνει συνέντευξη απο ανθρώπους που γουστάρει, ήταν πολύ πιο χαλαρή απ’ όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να γίνει η αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να «στρώσει» το μακρύ σιθρού της φόρεμα, χωρίς όμως να υπολογίσει καλά με αποτέλεσμα μάλιστα την ώρα που σηκώθηκε θέλοντας να αναπαραστήσει την Ελεονώρα Μελέτη να γίνουν τα αποκαλυπτήρια και να προκαλέσει πανικό στο τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: tvfreaks.gr

Έβγαλε το μαγιό στην παραλία η Μενεγάκη - Κορμάρα και topless πριν την πρεμιέρα - ΦΩΤΟ χωρίς ρετούς

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε για λίγο τα Άχλα της Άνδρου και απολαμβάνει τις βουτιές της με σκάφος στα ελληνικά νησιά έχοντας μαζί της τα παιδιά της και το σύζυγό της.

H παρουσιάστρια αφού απόλαυσε έναν ολόκληρο μήνα τον επίγειο παράδεισό της, αποφάσισε –όπως κάθε χρόνο εξάλλου– να κάνει μια βόλτα με σκάφος σε κάποια νησιά με τα παιδιά της και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Και μπορεί η Ελένη αυτό το καλοκαίρι να δημοσίευσε ελάχιστες φωτογραφίες της στο Instagram από τα Άχλα, όμως όταν ξεκίνησε τις σκαφάτες διακοπές της μας αποζημίωσε ποστάροντας τις πιο φυσικές φωτογραφίες της που έχουμε δει ποτέ.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τα μαλλιά της να τα παίρνει ο αέρας και αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι δείχνοντάς μας τις όποιες μικρές ατέλειες στο σώμα της.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, που ανησύχησε τους δικούς της ανθρώπους και καθήλωσε την ίδια σε καραντίνα.

Η Ελένη, χωρίς κανένα φίλτρο, δείχνει πιο όμορφη από ποτέ αλλά και πιο ευτυχισμένη και απελευθερωμένη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

Ξεκουράζεται και απολαμβάνει, προκειμένου να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο και να μας κάνει παρέα τα μεσημέρια από τη συχνότητα του Mega.

Πηγή: Περιοδικό Ciao

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags