Facebook Pixel Μελίνα Νικολαΐδη: Ερωτευμένη με παίκτη της ΑΕΚ η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη - "Τι άνδρα κυκλοφορώ" - 16 χρόνια διαφορά!
Life
| 2022-12-01 09:40:00

Ερωτευμένη με παίκτη της ΑΕΚ η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη - "Τι άνδρα κυκλοφορώ" - 16 χρόνια διαφορά!

Sportdog Team
Ερωτευμένη με παίκτη της ΑΕΚ η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη - "Τι άνδρα κυκλοφορώ" - 16 χρόνια διαφορά!

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ζει έναν μεγάλο έρωτα δίπλα στον αθλητή της Ένωσης και πλέον δεν το κρύβει...

Καρδιές, φωτιές και χαμόγελα. Αυτά είναι τα emojis που ανταλλάσσουν συνεχώς μεταξύ τους η Μελίνα Νικολαΐδη και ο αγαπημένος της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, που είναι αθλητής βόλεϊ και μάλιστα στην ΑΕΚ, την αγαπημένη ομάδα δηλαδή του Ντέμη Νικολαΐδη!

Το ζευγάρι φαίνεται πως βιώνει στο έπακρον τον έρωτά του, τον οποίο μάλιστα δε κρύβουν ούτε στιγμή. Ο σύντροφος της κόρης της Δέσποινας Βανδή και personal trainer, διατηρεί στο Instagram έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες του. Φυσικά, οι φωτογραφίες αυτές δεν περνάνε απαρατήρητες από τη 18χρονη, η οποία ερωτευμένη όσο ποτέ άλλοτε, δε διστάζει να σχολιάζει τα posts του αγαπημένου της βάζοντάς του πολλά emojis "αγάπης".

Μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως δε μένει μόνο στα emojis αφού δε διστάζει να κάνει και πιο "εξομολογητικά" σχόλια, όπως τότε που σημείωσε κάτω από μία φωτογραφία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδης τη λέξη "Mine" βάζοντας και ένα emoji με το σήμα του άπειρου.

Μερικά στοιχεία για το Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

  • Όνομα: Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
  • Ημερομηνία Γεν.: 02.07.1988 (34 ετών)
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ύψος: 180 cm
  • Βάρος: 82 kg
  • Θέση: Ακραίος / λίμπερο

 

 

Το... τερμάτισε η κόρη του Ντέμη - Με καυτό κολάν στον διάδρομο - Βίντεο που κάνει θραύση!

Η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στον διάδρομο του γυμναστηρίου με καυτό κολάν και τρέλανε κόσμο με τις απίθανες αναλογίες της.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags