Facebook Pixel Φαίη Σκορδά: Νέος Έρωτας με μηχανικό 11 χρόνια νεότερο
Life
| 2022-12-03 15:40:00

"Ξέχασε" τον Λιάγκα η Φαίη Σκορδά - Βρήκε νέο σύντροφο 11 χρόνια μικρότερο - Μηχανικός! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Ξέχασε" τον Λιάγκα η Φαίη Σκορδά - Βρήκε νέο σύντροφο 11 χρόνια μικρότερο - Μηχανικός! (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια ξεκινάει μία καινούρια ζωή, με νέο σύντροφο και έναν μεγάλο έρωτα. Η πρωτοσέλιδη αποκάλυψη που θα προκαλέσει ντόρο...

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να βρίσκει στο πρόσωπο ενός κατά 11 χρόνια νεότερου τον έρωτα, λίγο καιρό αφότου χώρισε με τον Νίκο Ηλιόπουλου.

Ποιος είναι ο νέος έρωτας της Φαίης Σκορδά

Μπορεί πολλοί να θέλουν και να εξυφαίνουν σενάρια για πιθανή επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκια, με αφορμή την επιστροφή του στο Πρωινό, σε συνδυασμό με τον χωρισμό της παρουσιάστριας αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ένας 30χρονος άνδρας είναι αυτός που την έκανε να νιώσει ξανά τα βέλη του έρωτα, με τους δυο τους να περνούν όμορφες στιγμές. Την στιγμή, λοιπόν, που η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν η τύχη την βρίσκει πρώτα στα ερωτικά αφού σύμφωνα με πληροφορίες γνωστού περιοδικού Ciao στο πλευρό της έχει έναν καλλονό, Πολιτικό Μηχανικό.

Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή 35χρονη σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα (ΦΩΤΟ)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει νέα επίσημη σύντροφο μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν χωρίσει επισήμως εδώ και έξι χρόνια, με τους δύο να κρατούν έκτοτε όσο πιο κρυφά μπορούν, όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή, χωρίς να σημαίνει πως κατά καιρούς δεν έχουν τις… περιπέτειές τους.

Η πιο γνωστή από όλες είναι εκείνη της παρουσιάστριας, η οποία για λίγο καιρό ήταν σε σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά τώρα ένας άλλος άνδρας φαίνεται πως έχει «εισβάλει» στη ζωή της. Και ο πρώην σύζυγός της, ωστόσο, φαίνεται πως έχει προχωρήσει.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δύο περιοδικά, πρόκειται για μια καλλονή γύρω στα 35, η οποία παρά τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή, εν τέλει ενέδωσε στις πιέσεις του δημοσιογράφου και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι.

Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, δεν το κρύβουν. Ο Λιάγκας δεν επιθυμούσε ιδιαίτερα τη δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής, που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, όταν και γνωρίστηκαν σε μια κοινή παρέα. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, απέφευγε να απαντήσει, όταν τον ρωτούσαν σχετικά. Φαίνεται, όμως, ότι οι δυο τους δεν μπορούν άλλο να το κρύβουν. Το ειδύλλιό τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και φαίνονται αποφασισμένοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Άγρια επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Λιάγκα - "Μπινελίκια" στο twitter - "Τραγικό είναι να…" (Vid)

Το πρωί της Παρασκευής 14/10, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον επικρίνουν για τη θεματολογία της εκπομπής του, με αφορμή την υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό.

"Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας που έχω υπηρετήσει και το lifestyle και θα το ξανά υπηρετήσω αν χρειαστεί δεν είναι ντροπή, με αισθητική και άποψη ό,τι έχω κάνει στο lifestyle, δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου, της εκπομπής μας. Από κανέναν!" είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

"Δεν έχω σχολιάσει ποτέ 30 χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ! Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω, δεν σας θεωρώ, από κανέναν σας για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από 30 χρόνια και στα 53 μας να μη μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι όσο μπορούμε στην ενημέρωση τη σωστή και να αφυπνίσουμε και κάποιες συνειδήσεις" συνέχισε ο παρουσιαστής.

"Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά, κι εμένα -η ψυχαγωγία δίνει λεφτά όχι η ενημέρωση, αυτή είναι μια αλήθεια, δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω- όμως, μετά από 30 χρόνια δουλειάς αν μπορούμε κάτι να προσφέρουμε για να χτυπήσουμε μια καμπάνα στην κοινωνία, δεν θα πάρω άδεια από κανέναν για το πώς θα κάνω τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…! Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια", είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Την συγκεκριμένη τοποθέτηση σχολίασαν πολλές εκπομπές σε... απέναντι κανάλι, ενώ θέση πήρε και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω social media. Συγκεκριμένα, ποστάροντας το βίντεο του Λιάγκα, έγραψε: "Τραγικό είναι να λες μαλακίες 30 χρονια … Άντε πια!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags