Facebook Pixel Πέτρος Μάνταλος - Γωγώ Φαρμάκη: Χώρισε με τον Μάνταλο η Φαρμάκη και είναι ζευγάρι με πασίγνωστο παίκτη του Survivor (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-12-08 09:00:00

Χώρισε με τον Μάνταλο η Φαρμάκη και είναι ζευγάρι με πασίγνωστο παίκτη του Survivor (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χώρισε με τον Μάνταλο η Φαρμάκη και είναι ζευγάρι με πασίγνωστο παίκτη του Survivor (ΦΩΤΟ)

Άφησε τα γήπεδα και ασχολείται πλέον με τα ριάλιτι, αφού ο σύντροφός της θα βρίσκεται και στο All Star που ξεκινάει σε λίγες ημέρες...
 

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι ξανά η Γωγώ Φαρμάκη και μάλιστα με πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος ήταν από τους δημοφιλέστερους στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά της δημοσιότητας ενώ δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια την σχέση του.

H Γωγώ Φαρμάκη λοιπόν, που πρόσφατα δημοσιοποίησε και το πρόβλημα της υγείας της το οποίο την οδήγησε στο να κάνει μια επέμβαση στην καρδιά, μετά το χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, είναι σε σχέση με έναν πρώην παίκτη του Survivor και συγκεκριμένα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως “μισθοφόρος” ενώ πλέον είναι επιχειρηματίας καθώς διατηρεί καταστήματα εστίασης.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star!

Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί αλλά έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους και ουσιαστικά δεν έχουν παραδεχθεί ποτέ δημόσια το ότι είναι σε σχέση. Ο φακός των παπαράτσι τους έχει εντοπίσει σε διακοπές αλλά και δημόσιες εμφανίσεις μαζί με φίλους.

Οι δυο τους ανταλλάσουν σχόλια στα social media και όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι είναι ευτυχισμένοι μαζί. Η Γωγώ Φαρμάκη έχει τελειώσει μια δραματική σχολή και έχει κάνει περάσματα από κάποιες τηλεοπτικές σειρές, έχε εργαστεί ως ταξιθέτρια και πλέον διατηρεί μαζί με την αδερφή της Όλγα Φαρμάκη το δικό τους brand ένδυσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Farmaki (@gogofarmaki)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Farmaki (@gogofarmaki)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags