Facebook Pixel Survivor: Μεγάλη κίνηση Ατζούν - Υπέγραψε για το Survivor All Star ξανθιά κουκλάρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-12-10 16:31:00

Μεγάλη κίνηση Ατζούν - Υπέγραψε για το Survivor All Star ξανθιά κουκλάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη κίνηση Ατζούν - Υπέγραψε για το Survivor All Star ξανθιά κουκλάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα αναστατώσει τον Άγιο Δομίνικο με το εντυπωσιακό κορμί της...

Το Survivor βρίσκεται προ των πυλών και έτσι σιγά σιγά έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερα ονόματα που όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο στο Καλύτερα δε Γίνεται, μία παίκτρια ήρθε την τελευταία στιγμή προκειμένου να ανατρέψει τα πάντα στο παιχνίδι.

Πρόκειται για μία κοπέλα που είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση με τις αθλητικές της επιδόσεις στην εταιρεία παραγωγής και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί την προσέγγισε προκειμένου να μάθει αν είναι θετική για το All Star, με εκείνη να απαντάει θετικά.

34 άτομα στο Survivor All Star

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει περάσει από εργομετρικά και ιατρικά τεστ, ούτε έχει υπογράψει κάποιο προσύμφωνο μιας και αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τη Ρία Κολοβού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Survivor Ελλάδα Τουρκία το 2019. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, η Ρία Κολοβού δεν έχει κινήσει ακόμα τις απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει μέρος στο ριάλιτι. Μέσα στις επόμενες μέρες ωστόσο θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει τα τεστ. Αν όλα πάνε καλά, ίσως προλάβει να φύγει με το πρώτο γκρουπ παικτών στις 2-3 Ιανουαρίου, αλλιώς θα μπει λίγο αργότερα στο παιχνίδι μιας και η συμμετοχή της έχει κλειδώσει.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, στο Survivor All Star θα μπουν γύρω στα 34 άτομα, μιας και ο Τούρκος παραγωγός έχει σκοπό να το τραβήξει μέχρι τον Ιούλιο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags