Facebook Pixel Survivor - Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψη από Λιανό για Σοϊλέδη-Σοφιάννα - "Ήθελε να το κόψει η παραγωγή" - Τι έγινε στο Survivor!
Life
| 2022-12-18 15:16:00

Αποκάλυψη από Λιανό για Σοϊλέδη-Σοφιάννα - "Ήθελε να το κόψει η παραγωγή" - Τι έγινε στο Survivor!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Λιανό για Σοϊλέδη-Σοφιάννα - "Ήθελε να το κόψει η παραγωγή" - Τι έγινε στο Survivor!

Είχαν αποφασίσει να μην δείξουν τίποτα στα επεισόδια του ΣΚΑΪ, όμως όλα ανατράπηκαν μετά από όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μην βρίσκεται σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα, ωστόσο… τρέχει συνεχώς, καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο του με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε και μία συζήτηση και για το Survivor All Star.

Άλλωστε, ήταν από τους πρωταγωνιστές στον τελευταίο κύκλο, καθώς μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο αφού οι τηλεθεατές επέλεξαν στον τελικό τον Στάθη Σχίζα, ωστόσο αθλητικά ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ο Σοϊλέδης πάντως είχε απασχολήσει και για άλλους λόγους το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όσο ήταν στο νησί είχε εμπλακεί σε κάποιους καυγάδες, είχε τιμωρηθεί για κάποιες… παρανομίες (είχε βρει κινητό και είχε επικοινωνήσει με Ελλάδα), ενώ υπήρξε και τεράστια φημολογία για τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Τα δύο παιδιά έκαναν παρέα στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι από τους συμπαίκτες τους On camera άφηναν υπονοούμενα για… ερωτισμό στον αέρα. Αμφότεροι είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά το γεγονός, ενώ πλέον δεν κάνουν ούτε παρέα.

Ο Γιώργος Λιανός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι του Fipster στο Youtube, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και αποκάλυψε κάποια νέα στοιχεία. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε δύσκολες καταστάσεις που έχει ζήσει μέσα στο παιχνίδι και σχολίασε πως πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε η σχετική φημολογία για Σοφιάννα και Σοϊλέδη, η απόφαση της παραγωγής ήταν να μην δείξουν κάτι στο κοινό, καθώς θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη ζωή των δύο παιδιών εκτός ριάλιτι.

«Υπήρχε μία φημολογία ότι και καλά κάτι τρέχει. Αυτό θα επηρέαζε τη ζωής τους έξω. Υπήρχαν παίκτες που το δήλωναν στην κάμερα, ενώ ξέραμε ότι ο Άρης έχει έξω την Αντωνά και είναι καλά και πηγαίνουν για γάμο. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, όμως όταν βγαίνουν παίκτες και το λένε και προσπαθούν να χρίσουν ένα στόρι, είσαι αναγκασμένος να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Είναι μία λεπτή γραμμή»…

Δείτε όσα είπε μετά το 21ο λεπτό:


Χαμός με την πιτσιρίκα του Survivor - Η γυμνάστρια επιστρέφει για να... τρελάνει κόσμο στην παραλία!

Ένα απο τα κορίτσια που ξεχώρισαν μέσα στο Survivor ήταν και η Ροδάνθη Καπαρού την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και την δεύτερη σεζόν προβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Η όμορφη Ροδάνθη όταν έλαβε μέρος βρέθηκε στην μπλε ομάδα των Μαχητών και παρόλο που ήταν αρκετά αδύναμη, έμεινε για αρκετό διάστημα στο παιχνίδι.

Για όσους δεν το γνωρίζετε η Ροδάνθη είναι προπονήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και διαθέτει εξαιρετική ευλυγισία, ενώ σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει ως το «κορίτσι λάστιχο».

Έχει σπουδάσει στην Γυμναστική Ακαδημία και παρόλο που στο Survivor δεν ήταν από τις πιο γρήγορες και δυνατές παίκτριες, ο κόσμος την στήριζε αρκετά.

Η όμορφη παίκτρια έχει μια παιδική αθωότητα, που όμως πίσω της κρύβει μια γυναίκα, ικανή να σαγηνεύσει τον οποιοδήποτε.

 

 

Ενόψει του Survivor All Star, συνεχίζονται τα ιατρικά τεστ των παικτών με την Ροδάνθη Καπαρού να περνάει από τα ιατρικά τεστ.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags