Facebook Pixel Εύα Καϊλή: Άλλη μία Ελληνίδα σκανδαλίζει το Κατάρ μετά την Καϊλή - "Ψέματα όλα - Υπέροχο και ασφαλές"! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-12-16 09:40:00

Άλλη μία Ελληνίδα σκανδαλίζει το Κατάρ μετά την Καϊλή - "Ψέματα όλα - Υπέροχο και ασφαλές"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άλλη μία Ελληνίδα σκανδαλίζει το Κατάρ μετά την Καϊλή - "Ψέματα όλα - Υπέροχο και ασφαλές"! (ΦΩΤΟ)

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, οι... χλιδάτες διακοπές και οι επισκέψεις της στα γήπεδα του Μουντιάλ.

Την ώρα που η Εύα Καϊλή έχει βάλει… μπουρλότο στις Βρυξέλλες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου που τη συνδέει με το Κατάρ και τις κατηγορίες για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μία άλλη Ελληνίδα, η Αναστασία Τερζή, η οποία φροντίζει (γενικώς!) να απέχει από πάσης φύσεως σκάνδαλα, παίζει… μπαλίτσα στην πρωτεύουσα του ανεξάρτητου εμιράτου της Αραβικής Χερσονήσου.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και μοντέλο, η οποία έχει επισκεφτεί μέσα στο 2022 περισσότερους από 20 προορισμούς σε Ελλάδα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αμερική και Αυστραλία, πέταξε πρόσφατα για την Ντόχα, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες του Μουντιάλ και, όπως αποκάλυψε  στην «Espresso», σχεδιάζει να παραμείνει εκεί μέχρι τον τελικό της Κυριακής.

Μπορεί κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις σε bar-restaurant στην πρωτεύουσα του Κατάρ να ακυρώθηκαν τελικά, ωστόσο η Αναστασία δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη χώρα αυτή την περίοδο, αφού είναι και μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου. «Εχω δει αρκετούς αγώνες μέχρι τώρα. Πρώτα Κροατία – Βραζιλία, που κέρδισε η Κροατία, και μετά πήγα και είδα τον Μέσι, που κέρδισε η Αργεντινή – ήταν και τα δύο φανταστικά ματς που κρίθηκαν στα πέναλτι.

Την επόμενη μέρα είδα Πορτογαλία που έχασε από το Μαρόκο και χάρηκα, γιατί εγώ υποστηρίζω το Μαρόκο, ενώ είδα και τον αγώνα Αγγλία – Γαλλία που κέρδισε η Γαλλία. Και φυσικά έπεται συνέχεια» δήλωσε η Αναστασία σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της. «Θα καθίσω όλη την εβδομάδα στην Ντόχα, πρώτα θα δω τον τελικό του Μουντιάλ και μετά θα φύγω!» συμπλήρωσε ενθουσιασμένη.

Οσο για τις εντυπώσεις της από το Κατάρ, μας είπε: «Είναι φανταστικό, υπέρλαμπρο, πεντακάθαρο, ασφαλές… Επίσης υπάρχουν ωραία κλαμπ στο Κατάρ, μπορείς να διασκεδάσεις, να πιεις αλκοόλ. Αυτό που λένε ότι απαγορεύεται το αλκοόλ είναι ψέματα».

Πηγή: espressonews.gr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Terzi???? (@anastasia_terzi1)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags