Facebook Pixel Survivor All Star: ΤΡΕΛΑ στο Survivor - Η Καρολίνα με... σκίσιμο ως τον αφαλό και χωρίς σουτιέν - Τα "έχασε" ο Λιανός (Vid)
Life
| 2023-01-08 23:50:00

ΤΡΕΛΑ Survivor - Η Καρολίνα με σκίσιμο ως τον αφαλό και χωρίς σουτιέν - Τα "έχασε" ο Λιανός (Vid)

Sportdog Team
ΤΡΕΛΑ Survivor - Η Καρολίνα με σκίσιμο ως τον αφαλό και χωρίς σουτιέν - Τα "έχασε" ο Λιανός (Vid)

Η γοητευτική pilates instractor επέλεξε να εμφανιστεί στο πάρτι επιστροφής αλλά και στην παραλία αμέσως μετά με ένα εντυπωσιακό φόρεμα

Με τα πιο ωραία τους ρούχα, αρχικά, επέστρεψαν στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες για την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης τη νύχτα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Η ενδυματολογική επιλογή της Καρολίνας Ζακλύν Καλύβα, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει το ενδιαφέρον του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.

 Ειδικότερα, η γοητευτική pilates instractor επέλεξε να εμφανιστεί στο πάρτι επιστροφής αλλά και στην παραλία αμέσως μετά με ένα εντυπωσιακό φόρεμα στο οποίο τον πρώτο λόγο είχε το σκίσιμο στο κέντρο του. «Καρολίνα, το σκίσιμο έχει φτάσει στον αφαλό! 

Θέλω να μου πεις αν θα σκίσεις και τον στίβο μάχης φέτος» αναφώνησε, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός δίνοντας τον λόγο στην πρώην – και τώρα ξανά νυν – παίκτρια του Survivor. «Τουλάχιστον έχω βάλει τα κατάλληλα παπούτσια για παίξω! Τώρα στο πάνω μέρος δεν ξέρω τι έγινε. Εύχομαι υγεία, υπάρχει μια τεράστια συγκίνηση είναι η αλήθεια που είμαστε εδώ ξανά» απάντησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην πρεμιέρα του Survivor All Star.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags