Facebook Pixel Survivor - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο στο Survivor - "Έρωτα" ο σκηνοθέτης με το μαγιό της Βαλαβάνη! (Vid)
Life
| 2023-01-11 08:10:00

Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο στο Survivor - "Έρωτα" ο σκηνοθέτης με το μαγιό της Βαλαβάνη! (Vid)

Sportdog Team
Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο στο Survivor - "Έρωτα" ο σκηνοθέτης με το μαγιό της Βαλαβάνη! (Vid)

Η Βαλαβάνη επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο πιο γυμνασμένη από ποτέ και κατάφερε από τις πρώτες κιόλας βουτιές... να κλέψει την παράσταση. Δεν ήταν όμως και η μοναδική.
 

Ξεκίνησαν τα μπάνια και οι βουτιές στην Κόκκινή παραλία. Χωρίς κολύμπι δεν γίνεται και οι all Stars το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα

Οι κόκκινοι που κατάφεραν και πήραν την πρώτη νίκη και ασυλία έβαλαν τα μαγιό τους και είχαν και λίγες στιγμές χαλάρωσης!

Το Survivor εκτός από αγωνίσματα, ίντριγκα, ψηφοφορίες και ασυλίες έχει και όμορφα πλάνα, μαγιό, κοιλιακούς και φυσικά ο σκηνοθέτης Εστις πρώτες βουτιές στη θάλασσα ήταν παρών!

Δείτε τα κορίτσια του Survivor να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και να δείχνουν τα προσόντα τους, με τον σκηνοθέτη να προσφέρει άκρως... τιμητικά και αποκαλυπτικά πλάνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

 

 

Ποια Βαλαβάνη; Κουκλάρα παίκτρια του Survivor χώρισε ο Βασσάλος πριν μπει στο αεροπλάνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη, μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και απάντησε για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

«Για να μην είμαι μέσα στην ομάδα μάλλον δεν με θεωρούν all star. Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση, αλλά εννοείται ότι θα ήθελα να έχω δεχτεί. Εγώ πάντως, έχω κάνει κάποιες προπονήσεις και σε στόχους και σε άλλα. Μπορεί να έχουν βάλει κάποια άτομα για τα οποία εγώ ξαφνιάστηκα, αλλά μπορεί να τους έχουν βάλει για “σκούπισμα”», είπε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Δεν ισχύει τίποτα για όσα γράφτηκαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάθε βδομάδα του χρεώνουν άλλη, ξέρω εγώ τώρα τι και ποια. Δεν ψήλωσα και 10 πόντους επειδή έγραψαν ότι είμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έχω πει ότι είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, αλλά δεν σημαίνει ότι θα ανέβαινα εγώ επειδή έγραψαν κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο σχολιάζοντας τη συνέντευξή της και τα όσα είπε για τον Βασσάλο, σχολίασε με νόημα: «Χωρίσανε! Είχαν γράψει ότι έπαιζαν κάτι; Ισχύει, έπαιζε κάτι. Τώρα όχι. Ίσως τη βάλουν πιο μετά. Να αφήσουν Βασσάλο να τα βρει με την Ευρυδίκη και μετά να βάλουν τη Σοφιαάννα…»

Δείτε το βίντεο μετά το 26ο λεπτό:

 

 

"Μαλλιοτράβηγμα" στο Survivor - Αποκαλύψεις on camera - Παίκτης έβαλε δικηγόρο να βλέπει επεισόδια!

Ακόμη δεν έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor All Star και άρχισαν τα προβλήματα. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ήδη οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι γεγονός.

Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες των 13 και το πρώτο επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας».

Μάλιστα, με το «καλησπέρα» έχουν δημιουργηθεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Συγκεκριμένα, ήρθαν σε διαμάχη αλλά δεν έχει γνωστό αν η αψιμαχία πραγματοποιήθηκε μεταξύ δύο ανδρών, δύο γυναικών ή μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Αμέσως το πάνελ της εκπομπής έκανε προβλέψεις για το ποιοι μπορεί να συμμετέχουν σε αυτόν τον διαπληκτισμό, αλλά ο ρεπόρτερ δεν έκανε κάποια αποκάλυψη σχετικά με το θέμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Πιάνουν δουλειά οι δικηγόροι… λόγω Survivor

Σύμφωνα με το okmag.gr o Σπύρος Μαρτίκας ετοιμάζεται να κάνει αποκαλύψεις στην κάμερα για πολλούς συμπαίκτες του, με πληροφορίες που συγκέντρωνε όσο καιρό βρισκόταν έξω. Αυτές οι αποκαλύψεις θα γίνονται όποτε εκείνος κρίνει ότι εξυπηρετεί τη στρατηγική του.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ότι υπάρχει παίκτης που έχει ήδη εξουδιοδοτήσει τη δικηγόρο του να παρακολουθεί στενά ό,τι γράφεται για εκείνον και να προχωράει σε αγωγές κάθε φορά που ακούγεται κάτι επιζήμιο για εκείνον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags