Facebook Pixel Sportdog.gr | Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έπιασε τον σύντροφό της στο κρεβάτι με άλλη - "Μου είπε..." (Vid)
Life
| 2023-01-14 11:45:00

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έπιασε τον σύντροφό της στο κρεβάτι με άλλη - "Μου είπε..." (Vid)

Sportdog Team
Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έπιασε τον σύντροφό της στο κρεβάτι με άλλη - "Μου είπε..." (Vid)

"Πάγωσα μόλις τους είδα, δεν μπορούσα να πω λέξη. Αυτός όμως αντέδρασε..."! Αυτή ήταν η περιγραφή της on camera για τα όσα σοκαριστικά είδα μπροστά στα μάτια της!

Η στήλη breakfast ντέρτια και καημοί, στο Πρωινό του Star, ασχολήθηκε με την απιστία και η Ελένη Χατζίδου βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να προβεί σε μία αποκάλυψη, που την είχε πληγώσει πάρα πολύ.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, είπε μεταξύ άλλων: «Μου έχει συμβεί. Έχω δει και κινητό με μηνύματα, αλλά και με τα… μάτια μου. Άνοιξα την πόρτα, το κλειδί έσπρωξε το δικό του κλειδί και τα είδα όλα. Πάγωσα τόσο πολύ που δεν ήξερα τι να κάνω. Κατάλαβα ότι εκτός από άπιστος είναι και μ…ς.

Τον κοιτούσα και δεν μπορούσα να βγάλω λέξη και μου λέει «τι ήθελες και ήρθες». Μετά από απλά έφυγα. Είχα δει και μηνύματα, που έγραφε την κοπέλα με ανδρικά ονόματα, Κωνσταντίνος. Γι ψάξτε τους Κωνσταντίνους. Νόμιζα θα κάνω χαμό, αλλά τίποτα. Σώθηκα, αλλά πικράθηκα»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Έκαναν… τσακωτή δημόσια τη Μαρία Κορινθίου να κάνει σεξ στη φύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην «τραπεζαρία» του Θέμη Γεωργαντά και της εκπομπής After Dark και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τον νέο της ρόλο στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, αποκάλυψε το παρασκήνιο από το πρώτο τους ραντεβού, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που την οδήγησαν να κινηθεί νομικά για την κόρη της, Ηλέκτρα.

Παράλληλα, η συνέντευξή της έγινε και άκρως… ερωτική και αποκαλυπτική.

Σε σχετική ερώτηση για την πιο αστεία ή ντροπιαστική που έχει ζήσει εν ώρα της ερωτικής πράξης, η Κορινθίου αποκάλυψε πως όταν ζούσε στην Αμερική, αποφάσισε με τον σύντροφό της να κάνουν σεξ εκτός σπιτιού, στη φύση και τους έκαναν… τσακωτούς!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο ΒΊΝΤΕΟ μετά το 9.30’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags