Facebook Pixel Σλούκας: Θρησκευτικός γάμος με παρών τον Σάσα Βεζένκοφ
Μπάσκετ
| 2023-01-16 09:00:00

Ζευγάρι με κουκλάρα πολίστρια του Ολυμπιακού ο Βεζένκοφ - Μεγάλο… τρίποντο ο Σάσα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ζευγάρι με κουκλάρα πολίστρια του Ολυμπιακού ο Βεζένκοφ - Μεγάλο… τρίποντο ο Σάσα! (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι "επιβεβαίωσε" τη σχέση τους για πρώτη φορά και αξίζει να… χειροκροτήσουμε τον άσο των Πειραιωτών, για την «επιτυχία» του με την εντυπωσιακή Νικολ.

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, με την ομάδα του Ολυμπιακού να δίνει σύσσωμη το «παρών».

Ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Σάσα Βεζένκοφ παρευρέθηκε στον γάμο του συμπαίκτη συνοδευόμενος από την παίκτρια των «ερυθρόλευκων» στο πόλο, Νικόλ Ελευθεριάδου. 

Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε η ίδια η αθλήτρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση της με τον πάουερ-φόργουορντ των Πειραιωτών..

Η «καυτή» παίκτρια των «Ερυθρόλευκων», έχει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram!

Απολαύστε τη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicol Eleftheriadou (@nicole_ef)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicol Eleftheriadou (@nicole_ef)

Είναι ένα από τα «χρυσά» κορίτσια του ελληνικού πόλο. Το όνομα της είναι Νικόλ Ελευθεριάδου και υπηρετεί το αγαπημένο της άθλημα από την θέση της αμυντικού. Της αρέσει όμως να σκοράρει και μπορεί να ισχυριστεί σίγουρα κάποιος ότι το απολαμβάνει.

Στα 24 της χρόνια έχει κατακτήσει "αμέτρητους" τίτλους στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό αλλά τα "παράσημα" της είναι τα 2 πρωταθλήματα Ευρώπης που κέρδισε με το ερυθρόλευκο σκουφάκι το 2021 και το 2022 αλλά και τα 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης (2015, 2021).

Η Νικόλ Ελευθεριάδου που πριν από τον Ολυμπιακό έπαιζε στην Γλυφάδα είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο hot ονόματα στην ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση. Όλοι βλέπουν μια πολίστρια με πάθος, με δύναμη, με προσόντα αλλά και ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Γεννημένη το 1998 μεγάλωσε μέσα στο νερό αλλά δεν έχει βαρεθεί ακόμη να παίζει πόλο. Οι διαχρονικές επιτυχίες του αθλήματος την οδήγησαν στο να βάλει από μικρή υψηλούς στόχους και το 2015 όταν πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό άρχισε να τους υλοποιεί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags