Facebook Pixel Πως είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου: Αγνώριστη!
Life
| 2023-01-24 09:20:00

Έτσι είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου: Μετά από χρόνια έδειξε το πρόσωπό της- Αγνώριστη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτσι είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου: Μετά από χρόνια έδειξε το πρόσωπό της- Αγνώριστη (ΦΩΤΟ)

Εκτός από την αποχή της από τη σόουμπιζ η εντυπωσιακή ξανθιά έχει μικρή θα λέγαμε παρουσία και μέσω των social media, αφού εξαιτίας της κακής χρήσης, το instagram της έχει κλείσει τουλάχιστον τρεις φορές το λογαριασμό της!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα τελευταία χρόνια, απέχει από τη σόουμπιζ συνειδητά, ενώ και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι ελάχιστες! Η πρωην ποpvoσταρ διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης και σύντομα θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο παιδί, μία κόρη!

Αν και η ίδια δεν έχει δείξει ποτέ τον πατέρα του παιδιού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό και έχει να κάνει με το κόσμημα και τον χρυσό!

Εκτός από την αποχή της από τη σόουμπιζ η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μικρή θα λέγαμε παρουσία και μέσω των social media, αφού εξαιτίας της κακής χρήσης, το instagram της έχει κλείσει τουλάχιστον τρεις φορές το λογαριασμό της!

Στέγη έχει βρει στην πλατφόρμα only fans, όπου τουλάχιστον κερδίζει και χρήματα!

Σήμερα όμως η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε μία ιστορία στο instagram και εμφάνισε το πρόσωπό της, άλλα και την φουσκωμένη της κοιλιά. Δείτε τις δύο αυτές φωτογραφίες.

Δεν είναι χωρίς φίλτρο αλλά θα καταλάβεις πως είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου σήμερα.

Πηγή: koolnews.gr

"Ξέφυγε" η Τζούλια Αλεξανδράτου - Ανακοίνωση για τη γέννα του παιδιού της - Ποιος είναι ο πατέρας

Επιχειρηματικό μυαλό η Τζούλια Αλεξανδράτου, κερδίζει αρκετά χρήματα μέσα από το only fans.

Η διάσημη ξανθιά που έχει σταματήσει τις ερωτικές ταινίες, έχει βρει αλλού διέξοδο να κερδίζει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα απο το γυμvό της σώμα!

Το only fans είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα με συνδρομή, όπου ο follower πληρώνει για να βλέπει το περιεχόμενο που δημοσιεύει το πρόσωπο που λαμβάνει τα χρήματα, εν προκειμένω η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία έχει δημοσιεύσει αμέτρητα βίντεο με την εγκυμοσύνη της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα!

Σε ερώτηση follower για το αν θα δείξει και τη γέννα του παιδιού της μέσα από το only fans η Τζούλια η οποία μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές δηλώσεις το σκέφτηκε και απάντησε: «Γιατί όχι να γεννήσω στο σπίτι και να το δείξω live»!

Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό αφού σε κάθε περίπτωση όταν μία γυναίκα φτάσει στο τέλος της εγκυμοσύνης και είναι έτοιμη να γεννήσει, το μείζον θέμα είναι να γεννηθεί το παιδί με ασφάλεια. Την ίδια ασφάλεια θα πρέπει να έχει και να αισθάνεται και η μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί, φροντίζοντας ώστε να είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επιπλοκή.

Πηγή: koolnews.gr

Έτοιμη να γεννήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου – Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει δημοσιοποιήσει από νωρίς ότι είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει κορίτσι, ενώ δεν έκρυψε ότι χρησιμοποίησε την εγκυμοσύνη της για οικονομικό όφελος μέσα από τη σελίδα της στο onlyfans καθώς όπως συνεχώς να λέει “Στόχος είναι τα λεφτά”.

Να θυμίσουμε ότι η πρώην εστεμμένη περιμένει κορίτσι στα 37 της χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της και θα το δεις πιο κάτω και εσυ!

Πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και στο onlyfans της χρησιμοποιεί το πατρικό όνομα της μητέρας της που είναι Αγγλίδα, Hunt.

Στη βιομηχανία του πορνό μπήκε το 2010, όταν πρωταγωνίστηκε σε παραγωγή της Sirina με συμπρωταγωνιστή τον Γάλλο Ίαν Σκοτ ενώ την επόμενη χρονιά γύρισε και δεύτερη ταινία στην οποία οι συμπρωταγωνιστές της ήταν δυο μαύροι πορνοστάρ.

Συνολικά έκανε 5 ταινίες ενηλίκων και αποσύρθηκε οριστικά από τη βιομηχανία του πορνό το 2012 για να παντρευτεί το 2103 τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο με τον οποίο χώρισε το 2016.

Όσον αφορά στον σύντροφό και πατέρα του παιδιού που περιμένει δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα, καθώς η ίδια δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του ενώ στις σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες φροντίζει να καλύπτει το πρόσωπό του με διάφορα emoji για να μην φανεί.

Σε συνέντευξη που έδωσε τον Αύγουστο του 2022 αποκάλυψε πως με το σύντροφό της: “Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι.

Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags