Facebook Pixel Έλενα Τσαβαλιά: Τρέλα στα μπουζούκια - Η εντυπωσιακή φίλη της Έλενας Τσαβαλιά... έκλεψε τα φλας - Δείτε ΦΩΤΟ!
Life
| 2023-01-28 13:05:00

Τρέλα στα μπουζούκια - Η εντυπωσιακή φίλη της Έλενας Τσαβαλιά... έκλεψε τα φλας - Δείτε ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
Τρέλα στα μπουζούκια - Η εντυπωσιακή φίλη της Έλενας Τσαβαλιά... έκλεψε τα φλας - Δείτε ΦΩΤΟ!

Οι εντυπωσιακές ξανθιές διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο και ίσως για πρώτη φορά οι παπαράτσι ασχολήθηκαν περισσότερο με τη γυναίκα που καθόταν δίπλα στη διάσημη ηθοποιό.

Η Έλενα Τσαβαλιά φτάνει προς το τέλος της έκτης δεκαετίας της ζωής της και σε λίγες ημέρες που θα έχει τα γενέθλιά της ελπίζουμε να τα γιορτάσει όπως έκανε κατά το παρελθόν και μόνο αυτή ξέρει

Εκτός από τον άντρα της, Μάρκο Σεφερλή να έχει μαζί της και τις εντυπωσιακές φίλες της που έχουμε δει κατά το παρελθόν να βγαίνουν και να κατασκευάζουν μαζί.

Λίγο παλαιότερα η Έλενα Τσαβαλιά με τις φίλες της είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της στο rex που έκανε παράσταση ο Μάρκος Σεφερλής.

Φυσικά όταν ήρθε η ώρα να σβήσουν την τούρτα όλο το μαγαζί στράφηκε πάνω της, με τον Μάρκο να σταματάει το νούμερο του και να πηγαίνει να της δίνει ένα μεγάλο φιλί στο στόμα και να της δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι ακόμα μαζί της.

Η τούρτα ήταν διακοσμημένη με καρδούλες, ενώ οι εντυπωσιακές φίλες της την τραβούσαν φωτογραφία.

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags