Facebook Pixel Ευριδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψη Λιάγκα για Βασάλο-Βαλαβάνη - "Ας το πούμε επιτέλους, για τα λεφτά μένουν μαζί…"!
Life
| 2023-02-04 14:30:00

Αποκάλυψη Λιάγκα για Βασάλο-Βαλαβάνη: "Ας το πούμε επιτέλους, για τα λεφτά μένουν μαζί…"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λιάγκα για Βασάλο-Βαλαβάνη: "Ας το πούμε επιτέλους, για τα λεφτά μένουν μαζί…"!

Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκαθάρισε αν είναι ζευγάρι ακόμα και εξήγησε μάλιστα και γιατί ζουν ακόμα οι δυο τους στο ίδιο σπίτι.

Μπορεί να μας μπέρδεψαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη συμμετοχή τους στο “Survivor All Star” για το αν είναι μαζί ή αν έχουν χωρίσει, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Μπορεί η Βαλαβάνη στην αποχώρησή της από το παιχνίδι να αγκάλιασε τον πρώην αγαπημένο της και να του ψιθύρισε κάτι στο αυτί, όμως η σχέση τους πλέον δεν είναι ερωτική. Μάλιστα, πολλοί παρεξήγησαν και την ατάκα της «να φέρει στο σπίτι το τρόπαιο», όμως και για αυτό υπάρχει εξήγηση!

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, «Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια ρε παιδιά. Βαλαβάνη και Βασάλος δεν είναι μαζί, έχουν χωρίσει τα παιδιά. Ο μοναδικός λόγος που μένουν μαζί είναι γιατί ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πουλήσουν το σπίτι. Μόλις βρουν, θα το πουλήσουν και θα μοιράσουν τα λεφτά»!

 

Ποια Βαλαβάνη; Κουκλάρα παίκτρια του Survivor χώρισε ο Βασσάλος πριν μπει στο αεροπλάνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη, μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και απάντησε για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

«Για να μην είμαι μέσα στην ομάδα μάλλον δεν με θεωρούν all star. Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση, αλλά εννοείται ότι θα ήθελα να έχω δεχτεί. Εγώ πάντως, έχω κάνει κάποιες προπονήσεις και σε στόχους και σε άλλα. Μπορεί να έχουν βάλει κάποια άτομα για τα οποία εγώ ξαφνιάστηκα, αλλά μπορεί να τους έχουν βάλει για “σκούπισμα”», είπε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Δεν ισχύει τίποτα για όσα γράφτηκαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάθε βδομάδα του χρεώνουν άλλη, ξέρω εγώ τώρα τι και ποια. Δεν ψήλωσα και 10 πόντους επειδή έγραψαν ότι είμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έχω πει ότι είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, αλλά δεν σημαίνει ότι θα ανέβαινα εγώ επειδή έγραψαν κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο σχολιάζοντας τη συνέντευξή της και τα όσα είπε για τον Βασσάλο, σχολίασε με νόημα: «Χωρίσανε! Είχαν γράψει ότι έπαιζαν κάτι; Ισχύει, έπαιζε κάτι. Τώρα όχι. Ίσως τη βάλουν πιο μετά. Να αφήσουν Βασσάλο να τα βρει με την Ευρυδίκη και μετά να βάλουν τη Σοφιαάννα…»

Δείτε το βίντεο μετά το 26ο λεπτό:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags