Facebook Pixel Μαρία Σολωμού: Παραλίγο "ατύχημα" για την αποκαλυπτική Μαρία Σολωμού στα μπουζούκια - Όλα... έξω με την μπλούζα!
Life
| 2023-02-07 09:20:00

Παραλίγο "ατύχημα" για την αποκαλυπτική Μαρία Σολωμού στα μπουζούκια - Όλα... έξω με την μπλούζα!

Sportdog Team
Παραλίγο "ατύχημα" για την αποκαλυπτική Μαρία Σολωμού στα μπουζούκια - Όλα... έξω με την μπλούζα!

Τελευταία στιγμή τράβηξε την μπλούζα που κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα η εντυπωσιακή ηθοποιός...

Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις στην περίπτωση της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte.

Η ηθοποιός κι ο τράπερ έκαναν νέα νυχτερινή έξοδο, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο VOX.

Τα τρυφερά ενσταντανέ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι πρόκειται για έναν έρωτα μεγάλο, αφού η Μαρία δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του Mente.

«Παρουσιάζεται μια εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα κι έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου κι αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα», δήλωσε πρόσφατα η ταλαντούχα και σέξι ηθοποιός. 

 

Το τόλμησε κι αυτό: Η Μαρία Σολωμού ξανθιά και topless - Αποκαλυπτική φωτογράφηση για περιοδικό!

Μια εντυπωσιακή αλλά και παράξενη αλλαγή έκανε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού η οποία πλέον είναι ξανθιά και μάλιστα με κοντό καρέ μαλλί, αποχαιρετώντας τα κατσαρά μαύρα μαλλιά της σήμα κατατεθέν.

Η ηθοποιός που η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει τηλεοπτικά, έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της, την οποία μας την παρουσίασε μέσα απο τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοικτό, αφού τρομάξαμε να την γνωρίσουμε, σίγουρα όμως η αλλαγή που έκανε είναι εντυπωσιακή και τις δίνει έναν άλλον αέρα.

Κανένας δεν ξέρει αν είναι το φυσικό της μαλλί και απλά θα πρέπει να περιμένουμε να την δούμε ξανά σε λίγες ημέρες, αφού μια εντυπωσιακή αλλαγή είχε κάνει και η Δέσποινα Βανδή στο J2US και τελικά μετά απο λίγο καιρό επανήλθε με το γνωστό μήκος των μαλλιών της.

Αποκαλυπτική στα μπουζούκια η Μαρία Σολώμου - Άφωνος ο Μουτσινάς: "Γυμνή είναι;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Πρωινού στον ΑΝΤ1, προβλήθηκαν φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You από το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, από το κέντρο όπου τραγουδάνε οι Ρέμος-Γαρμπή, εκεί που βρέθηκαν η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte σε αρκετά διαχυτικές στιγμές.

 

 

Οι φωτογραφίες συζητήθηκαν εντόνως στην τηλεόραση, καθώς αποτέλεσαν μια ευκαιρία ώστε ο Γιώργος Λιάγκας να ανταπαντήσει στην ηθοποιό για όσα είχε πει πρόσφατα για αυτόν σε συνέντευξή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού πρώτη, απάντησε στο σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις της πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όταν είχε πει πως κάποτε είχε σχέση ταυτόχρονα με 4-5 άντρες και πώς αν αυτό το έλεγε άντρας, δεν θα γινόταν τόσος ντόρος.

«Δεν έχει πουθενά δίκιο ο Λιάγκας σε αυτό που είπε. Βγήκε και είπε πράγματα άσχετα. Αν ακούσει και δει το podcast μου, ας βγει να κρίνει. Δε βγήκα από μόνη μου να πω τι έχω κάνει στη ζωή μου. Έκανα ένα podcast και απαντούσα σε διάφορα γράμματα, σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κι επειδή εγώ συνηθίζω να ταυτίζομαι με την ιστορία που διαβάζω, έχω πει σε τόσα επεισόδια “τέρατα”.

Τώρα το ανακάλυψε ο κάθε Λιάγκας; Να ήξερε για ποιο θέμα μιλάω. Δεν βγήκα μόνη να πω ότι θα ξεκαθαρίσω τι παίζει με τη ζωή μου. Επίσης, δεν έχω καμία έπαρση, ούτε περηφανεύομαι για το τι κάνω. Αλλά όταν δεν ασχολείσαι με αυτό που καλείσαι να σχολιάσεις, λες άσχετα…»

Το συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρθηκε σε αρκετές ιστοσελίδες όταν κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος του Nitro και ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να το σχολιάσει, εμμέσως πλην σαφώς, αφού δεν εξήγησε σε ποιες δηλώσεις της Σολωμού αναφέρεται.

«Αυτή η Μαρία Σολωμού, ειλικρινά, την οποία δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στα media που να τη συμπαθεί και να την εκτιμά περισσότερο, που βγήκε και είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει. Είναι λάθος. Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου. Κοίτα αλλού εχθρούς, όχι εμένα. Αλήθεια το λέω, πραγματικά, όχι ειρωνικά».

 

 

Το σχετικό θέμα σχολίασε και ο Νίκος Μουσινάς, ο οποίος πάντως περισσότερο εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της εντυπωσιακής ηθοποιού, λέγοντας την ατάκα «καλά γυμνή πήγε;»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags