Facebook Pixel Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: Το κορίτσι του Γιώργου Αγγελόπουλου topless - "Έγκλημα" Ατζούν που δεν την έβαλε στο Survivor!
Life
| 2023-02-14 09:40:00

Το κορίτσι του Γιώργου Αγγελόπουλου topless - "Έγκλημα" Ατζούν που δεν την έβαλε στο Survivor!

Sportdog Team
Το κορίτσι του Γιώργου Αγγελόπουλου topless - "Έγκλημα" Ατζούν που δεν την έβαλε στο Survivor!

Ο Ντάνος μπορεί να μην δέχθηκε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για να διεκδικήσει και πάλι το μεγάλο έπαθλο, όμως... κέρδισε στον έρωτα, αφού βρήκε ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι, που επίσης ξέρει από δύσκολες δοκιμασίες και ριάλιτι.
 

H αγαπημένη Δήμητρα Βαμβακούση, η εντυπωσιακή σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, μπορεί να μην επέστρεψε στο Survivor, ωστόσο… τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον «Ντάνο».

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια με καταγωγή από τη Σαντορίνη, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του Σκαϊ το 2019, το survivor Ελλάδα-Τουρκία. Μάλιστα, έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε από την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία όμως λάμβανε μέρος για 2η συνεχόμενη φορά στο παιχνίδι. Η διαφορά μεταξύ τους ήταν ελάχιστες ψήφοι.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να κέρδισε τα λεφτά και τον τίτλο, η Δήμητρα Βαμβακούση κέρδισε την αγάπη των Ελλήνων αλλά και των Τούρκων τηλεθεατών και τώρα και την αγάπη του Αγγελόπουλου!

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μία από τις πιο όμορφες και δυνατές παίκτριες που έχουμε δει ποτέ να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor και που δυστυχώς δεν θα δούμε στο Survivor All Star.

Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν τα social media, όπου παλιότερα ήταν άκρως αποκαλυπτική!

Ιδού:

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags