Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Αποκάλυψη πρώτη φορά για Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Το ΒΙΝΤΕΟ που εξαφάνισε ο Ατζούν από το Survivor!
Life
| 2023-02-17 09:20:00

Αποκάλυψη πρώτη φορά για Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Το ΒΙΝΤΕΟ που εξαφάνισε ο Ατζούν από το Survivor!

Sportdog Team
Αποκάλυψη πρώτη φορά για Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Το ΒΙΝΤΕΟ που εξαφάνισε ο Ατζούν από το Survivor!

Βόμβα για όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο και όσα δεν έδειξε ποτέ ο ΣΚΑΪ. Τι γινόταν στο νησί και ο ρόλος της παραγωγής.

Δηλώσεις στο Ποιος είναι Πρωνιάτικα παραχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δεν θέλησε να αναφέρει πολλά για την συμμετοχή του στο Survivor καθώς δεσμεύεται.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ξεκίνησε ένας σχολιασμός από την εκπομπή για όσα ήθελε να πει ο πρώην παίκτης του Survivor και δεν είπε κι ανάμεσα σε άλλα η Μπέττυ Μαγγίρα κι ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσαν:

Δ.Μ.: Λίγο θυμωμένος. Όταν λες ότι αυτά που θα έλεγα, δεν θα τα έπαιζαν κι αισθάνεσαι ότι τα πλάνα που έχεις πει πράγματα, δεν έχουν ήδη παίξει. Ήθελε πολλά να πει και δεν μίλησε. Αν είναι να μιλήσω και να μην παίξουν τίποτα λέει. ποιο το νόημα;
Μ.Μ.: Είπε και πολλά, που δεν έπαιξαν. Σε πολλά q του Κώστα, που έλεγε διάφορα πράγματα, δεν τα είδαμε εμείς ποτέ. Δεν ξέρουμε το γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Ίσως και για αυτό έχουν νόημα όλες οι αναρτήσεις, αφού βγήκε από το Survivor. Κάτι θέλει να πει, δεν μπορεί ξεκάθαρα κι όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους.
Δ.Μ.: Το νομικό πλαίσιο είναι κάτι που φοβίζει όλους τους παίκτες του Survivor γιατί βλέπουμε ότι όταν κινηθείς κάπως εκτός ορίων, η παραγωγή δεν χαρίζεται…
Μ.Μ.: Είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλει να το περάσει ο άνθρωπος. Είναι μια παράσταση πολύ τραβηγμένη, άρα σημαίνει ότι πολλά πράγματα που έγιναν, δεν τα είδαμε…

Παρακάτω ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε για το περιστατικό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα: «Στις δηλώσεις στην Φαίη Σκορδά είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο ότι υπάρχει μια σκαλέτα, την οποία πρέπει να ακολουθήσει ο Λιανός. Όταν λέει ότι εμείς είχαμε μείνει 3 ώρες εκτός χρόνου, ήταν όλοι έξω κι είχε τεθεί ήδη το θέμα, αλλά ο Λιανός κάνει ένα συμβούλιο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Συνειδητοποιεί ότι ενώ είχε συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, η παραγωγή πήγε να το κάνει βαβά. Αν θυμάστε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στον Νίκο μίλα. Ένιωσε ότι θα το γλιτώσουν όλοι και θα φύγει από πάνω τους. Έβλεπε έναν άνθρωπο έτοιμο να εκραγεί, να τρέμει το πόδι του και να μην μιλά κανείς. Άρα ένιωθε ότι η παραγωγή θα καλύψει κάτι».

Τη... βόμβα όμως έριξε η Μαρία Αντωνά, η οποία σχολιάζοντας το θέμα αποκάλυψε: «Επειδή το έχω ζήσει αυτό το περιστατικό, πέρυσι όταν βγήκε το σκηνικό με τον Άρη (σ.σ. Σοϊλέδη) και τη Σοφιάννα, τα παιδιά έβγαιναν στην κάμερα και όλη η ομάδα που ήταν εκεί και μιλούσαν για αυτό χωρίς εμείς να έχουμε δει τίποτα. Μου έλεγε ο Άρης ότι έβγαινε συνέχεια και μιλούσε, εννιά συνεντεύξεις που δεν έπαιξαν ποτέ. Το έχω ζήσει στο πετσί μου. Δεν τα παίζουν για να μην ανατρέψουν το σενάριο».

Δείτε μετά το 08.30'':

 

"Επίθεση" σε Ατζούν από Δαλάκα-Ασημίνα - Καταγγγελία για μοντάζ στο Survivor - "Αυτός έχει κινητό"

Από την Παρασκευή το βράδυ η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται στην Ελλάδα και προσπαθούν αρχικά να… συνέρθουν από τις συνθήκες του παιχνιδιού και την αποχώρησή τους, αλλά και να οργανωθούν ενόψει της συνέχειας.

Η Ασημίνα μέχρι και αυτή την ώρα υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποίησε το κινητό όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης και έχουν μονταριστεί πλάνα από το τελευταίο συμβούλιο του ριάλιτι.

Και οι δύο παίκτριες δεν έχουν δώσει καμία συνέντευξη και αναμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον τους, ετοιμάζονται για κάποια κοινή δήλωση εναντίον της παραγωγής. Αμφότερες μελετούν τους όρους τους συμβολαίου τους και επιμένουν να τους δείξουν κάποιο στοιχείο ότι όντως παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού!

Μάλιστα, τα δύο κορίτσια επιμένουν πως δεν είχαν κινητό και ότι άλλος παίκτης, φίλος τους, ήταν αυτός που χρησιμοποίησε κινητό στον Άγιο Δομίνικο και προφανώς τον κάλυψε η παραγωγή…

 

Τινάζει το Survivor στον αέρα ο Ατζούν-Βάζει μέσα τον "χειρότερο" παίκτη-Έρχεται… ξεκατίνιασμα (Vid)

Νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor All Star, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το reality επιβίωσης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Γειά σου», απόψε αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα δύο ακόμη παλιοί παίκτες του Survivor θα προστεθούν στις υπάρχουσες ομάδες, και συγκεκριμένα ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στις νέες προσθήκες θα περιλαμβάνονται και οι Νικόλας Αγόρου και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία αναχώρησής τους για τον Άγιο Δομίνικο.

 

Επιστρέφει και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ακόμη, στο reality επιβίωσης αναμένεται να δούμε σύντομα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που φέρεται να αποτελεί το «κρυφό χαρτί» του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, έχει ήδη προχωρήσει στις σχετικές συζητήσεις με την παραγωγή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός make up artist αναμένει πλέον να ενημερωθεί για το πότε θα αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και Survivor All Star.

«Ο κύκλος μου μέσα σε αυτό το παιχνίδι, το πιο ωραίο συγκλονιστικό, δύσκολο, πανέμορφο, ιδιαίτερο, δεν έχει κλείσει ακόμα. Με ρωτάτε αν το ξαναέκανα και αν πήγαινα στο all star, όπου θέλετε όλοι να με δείτε πάρα πολύ. Σας απαντάω, λοιπόν, ότι ναι, με 1000 θα το ξαναέκανα, όσες φορές και αν μου γινόταν πρόταση», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε ανάρτηση που είχε κάνει στο τέλος του περασμένου Αυγούστου.

Μάλιστα με στόρι που ανέβασε πριν λίγες ώρες... άναψε ξανά φωτιές!

Νέα καταγγελία για το Survivor - "Πηγαίνουν στο δάσος με το παγούρι…" - Ποστάρισμα φωτιά! (ΦΩΤΟ)

Το All Star Survivor βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάλιστα σχεδιάζει να στείλει στον Άγιο Δομίνικο το επόμενο διάστημα άλλους έξι παίκτες, ωστόσο όσα γίνονται φέτος στο νησί, δεν έχουν προηγούμενο.

Ερωτικές περιπτύξεις στην καλύβα, κινητά και τσιγάρα στο δάσος, και αποβολές παικτών, είναι σκηνικά που δεν έχουμε ξαναδεί. Μάλιστα, υπάρχουν καταγγελίες και για… στημένες αποχωρήσεις, ενώ πρόσφατα σας μεταφέραμε το ρεπορτάζ για την «ανταρσία» των παικτών, κατά μελών της παραγωγής, λόγω μίας χυδαίας επίθεσης.

Μάλιστα, πολλά από αυτά έχουν διαρρεύσει από παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι και βρίσκονται στην Αθήνα και πλέον μιλούν πιο άνετα. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σε χθεσινό ποστάρισμά του στο Instagram… άναψε φωτιές, καθώς άφησε υπονοούμενα για παίκτες που πηγαίνουν στο δάσος με τα παγούρια τους.

Κανείς δεν κατάλαβε ακόμα τι εννοούσε ακριβώς, όμως στα social media έγινε πάρτι!

Ιδού:

Δεν ξανάγινε στο Survivor - Ανακοίνωσαν απεργία οι παίκτες στον Ατζούν - Χυδαία επίθεση! (ΦΩΤΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star μετά το "θερμό" επεισόδιο των προηγούμενων ημερών με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι όταν ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως οι 2 παίκτριες παραβίασαν τους κανονισμούς και χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα.

Λίγες ημέρες μετά την αποβολή τους έγινε γνωστό πως οι πρώην παίκτριες όχι μόνο δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα αλλά παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο και βρίσκονται σε ξενοδοχείο, χωρίς να έχουν στην κατοχή τους τα κινητά τους τηλέφωνα.

Και ενώ οι φήμες για το αν θα δούμε ξανά στο Survivor All Star την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου διαδέχονται η μία την άλλη, νέα στοιχεία - φωτιά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θα απασχολήσουν τόσο τον Τούρκο παραγωγό όσο και τους ανθρώπους της παραγωγής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον λογαριασμό "survivor_all_star_2023" στο Instagram, μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη, οι Μπλε ζήτησαν να κάνουν βιντεοκλήση με τον Ατζούν κατά την οποία φέρονται να ζήτησαν την αποβολή των δύο συμπαικτριών τους, ενώ εξέφρασαν παράλληλα παράπονα για τη συμπεριφορά ενός μέλους της ελληνικής παραγωγής.

Ο Τούρκος παραγωγός από μέρα σε μέρα θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, όπου θα κληθεί να διευθετήσει όχι μόνο τις αποβολές των δύο γυναικών αλλά και τα παράπονα των Μαχητών για το μέλος της παραγωγής και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο account "θα πάρει κεφάλια".

Όλα τα παραπάνω ωστόσο, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν και τη στάση του Κώστα Αναγνωστόπουλου τόσο κατά την αναπάντεχη αποχώρησή του με την επιλογή του να μην πει απολύτως τίποτα όσο και με την πρώτη του ανάρτηση αφότου έφυγε από το Survivor, αποκαλώντας το "Τσίρκο".

Μάλιστα, ο ίδιος άφησε αιχμές για την παραγωγή και ισχυρίστηκε πως οι αποχωρήσεις του Survivor είναι στημένες φέρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό του και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

"Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και τον Κρις (που είναι αδιάφοροι) θα πετάξουν σίγουρα αυτή την φορά αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν την Μαριαλένα γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Κωνσταντίνο. Όπως αν θυμάστε καλά έγινε και με Ευρυδίκη και την Καρολίνα, που είχε ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα πού καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε και εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από ζυμάρι γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως τα παλτά...", είχε γράψει.

Πηγή: news247.gr

Έξαλλος ο Ατζούν - Ο μοναδικός παίκτης Survivor που δεν θα πάρει ευρώ - Του σκίζει το συμβόλαιο!

Aν και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές ημέρες από το Survivor All Star δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει το ριάλιτι και μάλιστα τα όσα γράφει στα social προκαλούν… σεισμό στο ριάλιτι.

Ο Μισθοφόρος, έχει προχωρήσει σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις για το παιχνίδι, ενώ το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου έκανε και μία αποκάλυψη για την πρώην ομάδα του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, έγραψε: «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», προσθέτοντας δίπλα το hashtag του Survivor.

Όταν μάλιστα, μία ακόλουθός του σχολίασε ότι «δεν σε τιμάνε αυτά», εκείνος έσπευσε να της απαντήσει: «Την αλήθεια λέω αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμάνε οκ δεκτό».

 

 

Θυμίζουμε επίσης, πως όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους ανθρώπους της παραγωγής να τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα η υποδοχή του στην Ελλάδα, έκρυβε για εκείνον μία έκπληξη, καθώς αντίκρισε κόσμο στο αεροδρόμιο με αποκριάτικες μάσκες που θύμιζαν κλόουν.

Με τη σειρά του ο ίδιος έκανε ελάχιστες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν εκεί. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε: «Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Δεν σας αρέσει; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω», είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, «καρφώνοντας» το Survivor All Star. Με τη δημοσίευσή του έδειξε ξεκάθαρα πως αμφισβητεί το αποτέλεσμα και ανάρτησε στο Instagram μια αφίσα του τσίρκου Medrano, δηλώνοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Άλλωστε, και η στάση του όταν άκουσε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα είχε δείξει πολύ. Ο Αναγνωστόπουλος δεν θέλησε να πει τίποτα ούτε να χαιρετήσει κανέναν και απλά έφυγε.

 

Για όλα τα παραπάνω ενημερώθηκε πλέον και ο Ατζούν, ο οποίος είναι... τρελαμένος και θεωρεί unfair τα όσα γίνονται από την πλευρά του Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, ήδη... ψάχνεται για να ακυρώσει τη συμφωνία τους και να μην δώσει ούτε ευρώ στον παίκτη. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει πληρώσει κανέναν, όπως αποκάλυψε ο «Μισθοφόρος», που πλέον ξέρει ότι κινδυνεύει με... καμπάνα που θα τον πονέσει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags