Όλα αλλάζουν, όλα εξελίσσονται, όλα σηκώνουν ένα «τσακ», μια τόση δα παρεμβασούλα, που θα τους δώσει καινούρια πνοή –ακόμη κι οι κουραμπιέδες. Εκείνο όμως που δεν πειράζουμε με τίποτα, είναι το βούτυρο γάλακτος. Γιατί αν δε γεμίσει το σπίτι και το στόμα απ’ τη μυρωδιά του, κανείς δε θα πιστέψει ότι έρχονται Χριστούγεννα και κανείς δε θα θυμάται τους κουραμπιέδες μας την επόμενη μέρα…

Στο άρθρο αυτό θα βρείτε τις τέσσερις συνταγές για κουραμπιέδες που αναζητούν και επισκέπτονται πιο πολύ οι φίλοι και οι φίλες του icookgreek.com την περίοδο των γιορτών. Πρόκειται για τους κλασικούς με αμύγδαλο, αλλά και τη λαμιώτικη εκδοχή τους, που έστειλε η φίλη Δήμητρα, τους γεμιστούς με ξηρά φρούτα και καρπούς και για τους σοκολατένιους.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ