Λίγη δόση μπαχαρικών μπορεί να βοηθήσει πολύ, είτε αυτό είναι για να προσθέσει χρώμα, να τονώσει τη γεύση ή να εμπλουτίσει το άρωμα του φαγητού.
Και καλά νέα για τους λάτρεις των μπαχαρικών: Μια πρόσφατη ερευνητική ανασκόπηση εξέτασε 142 μελέτες για να προσδιορίσει πώς μερικά από τα πιο συχνά καταναλωμένα βότανα και μπαχαρικά μπορούν να βελτιώσουν τη μεταβολική μας υγεία. Και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εφαρμόσιμα επειδή οι μελέτες περιελάμβαναν χρησιμοποιημένες μαγειρικές δόσεις αυτών των συστατικών – είτε το γνωστό κουταλάκι του γλυκού ή το κουτάλι της σούπας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ STAR.GR