Facebook Pixel Δεν ήταν είδηση το νταμπλ, αλλά ο τρόπος...
| 2012-04-28 23:51:00

Δεν ήταν είδηση το νταμπλ, αλλά ο τρόπος...

Δεν ήταν είδηση το νταμπλ, αλλά ο τρόπος...

Η είδηση «Νταμπλ ο Ολυμπιακός» από μόνη της, είναι τόσο συνταρακτική όσο η πληροφορία «άπλωσα τα ρούχα στη λιακάδα και στέγνωσαν». Τι θα ΄καναν, δηλαδή; Γράφει ο Miltos ο νταλικέρης.


Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν γινόταν να μην το πάρει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, όπως δεν γινόταν να μην πάρει και το πρωτάθλημα. Κι ας τα πήρε και τα δύο με περισσότερο άγχος από όσο αναμενόταν, μάλλον από υπερβολική σιγουριά και χαλαρότητα. Απλό είναι. Και με ακόμα πιο απλή αιτία: δεν υπήρχε κανένας για να του τα πάρει! Μόνο να τα χάσει μόνος του γινόταν και η αλήθεια είναι πως το Κύπελλο το ...πάλεψε πολύ για να το χάσει!

Ο Ολυμπιακός φέτος έπαιζε -αντικειμενικά- μόνος του εντός Ελλάδας. Χωρίς αντίπαλο στα μέτρα του. Το ξέραμε από πέρυσι το καλοκαίρι ότι είναι ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους, ενώ στην εξέλιξη της σεζόν βλέπαμε και τους παραδοσιακούς του αντιπάλους να κατεβαίνουν σκαλιά προς τα κάτω. Ο Παναθηναϊκός, που κατέφερε για μεγάλο διάστημα της σεζόν να τον κοντράρει στο πρωτάθλημα, πνίγηκε στη θηλιά που του πέρασαν στο λαιμό οι Αμπράμοβιτς, τρομάρα τους. Η ΑΕΚ ήταν πάμπτωχη από την αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ γερασμένος και επίσης φτωχός πλην τίμιος, ο Άρης βυθισμένος στη μιζέρια του.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags