Facebook Pixel Το πρωτάθλημα των απελπισμένων...
| 2012-05-03 00:45:00

Το πρωτάθλημα των απελπισμένων...

Το πρωτάθλημα των απελπισμένων...

Όποιος απολαμβάνει το θέαμα(;) των κλαίει-ωχ της Σούπερ Λίμπας, πιθανότατα ηδονίζεται να παρατηρεί με μικροσκόπιο τη σκόνη να κάθεται στα έπιπλα...


Οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό το έκτρωμα, αντί να βελτιώνει το -έτσι κι αλλιώς αναξιόπιστο- προϊόν, το πληγώνει ακόμα περισσότερο, είναι αυτοί που το εφηύραν. Μπάλα παιδικής χαράς, ούτε καν αλάνας, σε ένα μίνι πρωτάθλημα απογοητευμένων (στην καλύτερη περίπτωση) ή απελπισμένων.

Φέτος, για παράδειγμα, από τις τέσσερις ομάδες που ξεκίνησαν, οι ...δύο (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) δεν ξέρουν καν αν του χρόνου θα παίζουν Ευρώπη. Ο ένας (Ατρόμητος) προέρχεται από την απογοήτευση ενός χαμένου τελικού στο Κύπελλο. Οι οπαδοί των δύο (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), πιο πιθανό είναι να πάνε στο θέατρο Μπάντμιντον για να δουν την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια, παρά να ανηφορίσουν στο Οάκα. Οι τρεις (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) περισσότερο ασχολούνται με υποψήφιους επενδυτές(;), παρά με τον αγωνιστικό τομέα και τους υποτιθέμενους στόχους. Και άλλος ένας (μία στην περίπτωσή μας), παίζει με παίκτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πέρναγαν ούτε από την Εθνική Αθηνών - Λαμίας για να μην πλησιάσουν στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags