Facebook Pixel Γιατί δεν ακούω τίποτα;
| 2012-05-13 23:48:00

Γιατί δεν ακούω τίποτα;

Γιατί δεν ακούω τίποτα;

Απαντώ στην ερώτηση του τίτλου: γιατί μας κούφανε ο Ολυμπιακός! Αυτό που έγινε στην Πόλη, δεν το έχουμε δει ούτε στο σινεμά! Ο Miltos o νταλικέρης σχολιάζει.


Ποιος Τζέιμς Μποντ τώρα... Ο Ολυμπιακός τον έκανε στην άκρη και του έφαγε κι όλες τις γκόμενες! Σκεφτείτε λίγο ποιοι κέρδισαν ποιους και με ποιον τρόπο και προσπαθήστε να καταλάβετε τι έγινε. Και σιγά μην καταλάβετε, δηλαδή. Και σιγά μην ακούσουμε οι κουφοί!

Αν κάποιος στην αρχή της σεζόν σας έλεγε ότι ο φετινός, αποψιλωμένος -από τους σταρ των προηγούμενων χρόνων- Ολυμπιακός, θα έπαιρνε το Πρωτάθλημα Ευρώπης, δεν θα τον κλείνατε σε ψυχιατρείο, αλλά στη φυλακή, ως επικίνδυνο για την κοινωνία.

Ήδη, πριν τον τελικό, ο Ολυμπιακός φέτος πέτυχε διαδοχικές υπερβάσεις. Πρωτιά στην κανονική περίοδο της Α1, πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, πρόκριση στο φάιναλ-φορ με μειονέκτημα έδρας, πρόκριση στον τελικό απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα. Και στον τελικό δεν είχε κανείς απαιτήσεις από την ανανεωμένη ομάδα του Ντούντα. Ο Ολυμπιακός το είχε πάρει ήδη το Κύπελλό του και ήδη μιλούσαμε για ένα θαύμα: την ομάδα - θαύμα που έφτιαξε ο Ντούντα, μια ομάδα ελπίδας, με προοπτική στο μέλλον. Με ηγέτη-αρχηγό-οδηγό τον Σπανούλη, υπαρχηγό τον βελτιωμένο Πρίντεζη και στρατιώτες όλα τα αγριεμένα - αποφασισμένα πιτσιρίκια που αναδεικνύει ο σοφός κόουτς με τη δουλειά του: τον ιτπάμενο Παπανικολάου, τον τσαμπουκαλεμένο Σλούκα, τον μάγκα Μάντζαρη.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags