Facebook Pixel Sportdog.gr | Παλαιά Βουλή - Παρουσίαση προγράμματος ΑΜΚΕ "ΚΙΝΗΜΑ"
| 2021-12-06 16:43:00

Παλαιά Βουλή - Παρουσίαση προγράμματος ΑΜΚΕ "ΚΙΝΗΜΑ"

Sportdog Team
Παλαιά Βουλή - Παρουσίαση προγράμματος ΑΜΚΕ "ΚΙΝΗΜΑ"

Εκδήλωση γνωριμίας στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι στόχοι και το πρόγραμμά δράσης για το 2022 της ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ», που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων την 01/12/2021, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO & το Φυτώριο Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι από τον Πολιτικό χώρο, την Εκκλησία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Διπλωματικό Σώμα, Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Δημοσιογράφοι , καθώς και προσωπικότητες που έχουν επιδείξει έμπρακτα την ευαισθησία τους σε θέματα περιβάλλοντος. Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι κυρίες : Χρυσάνθη Λαιμού, Φαίη Ξενοκώστα, Βάσω Πετρίδου και Αικατερίνη Τζιτζικώστα ανακηρύχθηκαν από την Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ» κ. Κατερίνα Ανδρούτσου & τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο «Πρέσβεις Προστασίας Νήσων». Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε με πρωτοβουλία έξι ενεργών πολιτών οι οποίοι, με έδρα την Νάξο, ενστερνίζονται την υποχρέωσή τους να μεριμνήσουν, με ατομική προσφορά και ευθύνη, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών της περιοχής του Νοτίου Αιγαίου σε θέματα της κλιματικής αλλαγής. Το ΚΙΝΗΜΑ στοχεύει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει δράσεις οι οποίες θα επαναφέρουν την ισορροπία του οικοσυστήματος των νησιών του Ν. Αιγαίου.

Για τις δράσεις του έχει εξασφαλίσει την Αιγίδα των: Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Δήλου & Μυκόνου, Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, Πανεπιστήμιου Αιγαίου, Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Α.Π.Ε- ΜΠΕ WWW.kinimaorg.com.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags