Facebook Pixel Sportdog.gr | Νηστεία και νοστιμιά σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή… γίνεται!
| 2022-03-29 19:31:00

Νηστεία και νοστιμιά σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή… γίνεται!

Νηστεία και νοστιμιά σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή… γίνεται!

Η μεγαλύτερη περίοδος της νηστείας έχει ξεκινήσει και η Taste and Diet, ανακαλύπτει πρωτότυπες συνταγές, επιλέγει τα καλύτερα υλικά και δημιουργεί στην κουζίνα της, όλα τα βασικά και ενδιάμεσα γεύματα με νηστίσιμες λιχουδιές που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σαρακοστιανό τραπέζι.

Το Νηστίσιμο μενού της Taste and Diet αποτελεί την επιλογή όσων επιθυμούν να νηστέψουν, χωρίς να στερείται ποικιλίας και γεύσης. Περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα γεύσεων, όπως όσπρια, λαδερά, ψάρια και θαλασσινά, νόστιμα και θερμιδομετρημένα.

Με τις ποιοτικές πρώτες ύλες, με τους κατάλληλους διατροφικούς συνδυασμούς και με την σωστή διαμόρφωση των γευμάτων από τους ειδικούς διατροφολόγους της Taste and Diet, λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα για το σώμα σας θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και ταυτόχρονα δεν πεινάτε.

Παραδίδει όλα τα πιάτα έτοιμα και φρεσκομαγειρεμένα την πόρτα σας και φροντίζει ώστε ο προσωπικός σας διαιτολόγος να είναι στη διάθεσή σας όλη μέρα, κάθε μέρα.

Για να μάθεις περισσότερα για την Taste and Diet και τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίξε μια ματιά στο επίσημο site της εταιρίας: https://tasteanddiet.gr/. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags