Facebook Pixel Sportdog.gr | Cozy ατμόσφαιρα με μοντέρνα καθιστικά και χρηστικές τραπεζαρίες για να διακοσμήσεις τη βεράντα σου!
| 2022-04-19 16:27:00

Cozy ατμόσφαιρα με μοντέρνα καθιστικά και χρηστικές τραπεζαρίες για να διακοσμήσεις τη βεράντα σου!

Sportdog Team
Cozy ατμόσφαιρα με μοντέρνα καθιστικά και χρηστικές τραπεζαρίες για να διακοσμήσεις τη βεράντα σου!

Βαθιές απογευματινές ή βραδινές ανάσες χαλάρωσης. Γέλια με φίλους ή στιγμές προσωπικής ενδοσκόπησης. Ο καιρός άνοιξε...

Άρθρο από Ελευθερία Ιωάννου.

Βαθιές απογευματινές ή βραδινές ανάσες χαλάρωσης. Γέλια με φίλους ή στιγμές προσωπικής ενδοσκόπησης. Ο καιρός άνοιξε... Και καθόμαστε έξω. Δημιουργήστε την προσωπική σας αστική, καλοκαιρινή όαση. Design επιλογές, αναπαυτικά έπιπλα, πολλά μαξιλάρια, διακοσμητικά, ριχτάρια, κρεμαστά φωτιστικά και κεριά συνωμοτούν με την μοντέρνα αισθητική του ΔΙΑΦΑΝΟ για να απολαύσετε την ζωή στην πόλη.

Δημιουργείστε μια υπέροχη γωνιά στο μπαλκόνι σας με μια αναπαυτική πολυθρόνα από μεταλλικό σκελετό και rattan wicker εξαιρετικής ποιότητας σε μοντέρνο σχεδιασμό και συνδυάστε τη με το αντίστοιχο τραπεζάκι. Την πολυθρόνα ACAPULCO θα τη βρείτε σε πολλές αποχρώσεις.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/dm59mrvb

Είναι η κατάλληλη εποχή για να επιλέξετε μια τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, από μεταλλικό σκελετό και καρέκλες από ύφασμα τεξτιλίνης, αδιάβροχο που στεγνώνει πολύ γρήγορα. Συνδυάζεται με τραπέζι φαγητού από μεταλλικό σκελετό και γυάλινη επιφάνεια από δύσθραυστο τζάμι, για να απολαύσετε τα γεύματα με τους αγαπημένους σας στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας. Διαλέξτε τις καρέκλες της τραπεζαρίας SANTIAGO μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με το στυλ σας.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/ymajpmyx

Τα μεταλλικά έπιπλα ταιριάζουν μοναδικά στα μπαλκόνια των σπιτιών της πόλης γιατί δίνουν ένα απλό και κομψό στυλ στο υπαίθριο χώρο του σπιτιού σας. Δημιουργήστε ένα φιλόξενο χώρο με το κομψό σετ καθιστκού SANTIAGO από μεταλλικό σκελετό. Το παγκάκι και οι καρέκλες του συνδυάζονται με το τραπεζάκι με τη γυάλινη επιφάνεια από δύσθραυστο τζάμι. Μοιραστείτε τον καφέ σας, ή ένα δείπνο με τους φίλους σας στο μπαλκόνι, απολαμβάνοντας τις στιγμές του καλοκαιριού.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/43rvt7e3

https://tinyurl.com/mjumkksn

https://tinyurl.com/2p9e5tys

Απολαύστε τις ζεστές μέρες στον κήπο ή τη βεράντα σας δημιουργώντας ένα καθιστικό εξωτερικού χώρου. To σετ καθιστικού κήπου THISEAS αποτελείται από ένα διθέσιο καναπέ, 2 πολυθρόνες και ένα τραπέζι. Κατασκευασμένο από προπυλένιο, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αδιάβροχο και τα μαξιλάρια του από ύφασμα πολυεστερικό και αδιαβροχοποιημένο προσφέρουν άνεση.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/mrxtv9a4

Τα μικρά σετ επίπλων είναι ιδανικά για μικρά μπαλκόνια διαμερισμάτων της πόλης και δίνουν ιδιαίτερο στυλ σε κάθε βεράντα. Ιδανικά για να απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ και το αγαπημένο σας βιβλίο. Το σετ καθιστικού 3 τεμ. είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό και PP με UV Protection με ιδιαίτερη ύφανση και βαθύ αναπαυτικό κάθισμα, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικό χώρο και τα μαξιλάρια του είναι από ύφασμα πολυεστερικό και αδιαβροχοποιημένο για extra αντοχή.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/84xwaa4u

Γεύμα στον κήπο ή στο μπαλκόνι; Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε μια τραπεζαρία κατάλληλη για εξωτερικό χώρο. Το GREEΝ είναι ένα ιδανικό σετ 4 θέσεων ιδανικό για μπαλκόνια ή κήπους, κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό και περιλαμβάνει ένα τραπέζι με επιφάνεια από δύσθραυστο τζάμι και 4 πολυθρόνες με άνετο κάθισμα από υφασμένο συνθετικό rattan wicker. Οι καρέκλες στοιβάζονται για να εξοικονομείτε χώρο όταν το σετ δεν χρησιμοποιείται. Οι καρέκλες GREEN διατίθενται σε 5 διαφορετικά χρώματα για να κάνετε τους συνδυασμούς σας.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/2p9x8hpy

Ένα μεταλλικό σετ 3 τεμαχίων με ιδιάιτερο design θα δώσει στυλ στη βεράντα σας. Το σετ ABACO 3 τεμαχίων από διάτρητο μέταλλο χαρακτηρίζεται για τη minimal αισθητική του.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/mu99jvzz

Αν θέλετε λιτές γραμμές στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας, το σετ HARYANA 3τεμ. αποτελεί ένα ιδανικό σετ καθιστικού κήπου ή βεραντας, από μεταλλικό σκελετό και πολυθρόνες με κυρτή πλάτη για άνεση. Το τραπεζάκι από μέταλλο συμπληρώνει το σετ για χρηστικότητα στην καθημερινότητα σας.

Δείτε το εδώ:

https://tinyurl.com/5fkx4d2a

Τα ασπρόμαυρα είδη διακόσμησης με ΒΟΗΟ στοιχεία ενισχύουν το μοντέρνο City outdoor style. Μαξιλάρες και μαξιλάρια με έντονα και διαφορετικά prints στο πάτωμα, μεταλλικά φαναράκια με κεριά, έθνικ καλάθια από φυσικά υλικά, τα απαραίτητα φυτά και αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει το Bohemian style που επιθυμείτε. Η μαγική αντίθεση του άσπρου και του μαύρου θα προσθέσουν την απαραίτητη φινέτσα στη βεράντα η στον κήπο σας.

Κάντε ηλεκτρονικά της αγορές σας εδώ: www.diafanostores.gr

Ακολουθήστε μας στο

FACEBOOK: https://www.facebook.com/diafanostores

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/diafano_stores/

PINTEREST: https://gr.pinterest.com/DIAFANOSA/_shop/

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags