Facebook Pixel SANDY KOSTA: Exclusive Boutique στην καρδιά της Μυκόνου!
| 2022-07-03 02:31:00

SANDY KOSTA goes to Mykonos!

Sportdog Team
SANDY KOSTA goes to Mykonos!

Ο απόλυτος fashion προορισμός για μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping.

Στη καρδιά της Μυκόνου, στο κοσμοπολίτικο σοκάκι Ματογιάννι, άνοιξε η νέα exclusive boutique, SANDY KOSTA, του Γιώργου Ασημακόπουλου, όπου κάθε κομμάτι της μας ταξιδεύει στο boho style και σ’ ένα ατελείωτο καλοκαίρι.

Το ύφος των ρούχων είναι αποτέλεσμα από ένα όμορφο μείγμα χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων. Ιδιαίτερα κομμάτια από φυσικά υλικά, κεντήματα, κρόσσια και φοβερούς συνδυασμούς που κάνουν την διαφορά και υμνούν την άνεση και την απαράμιλλη κομψότητα.

Στο νέο fashion spot απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός τον Γιώργο Ντάβλα παρέα με την μητέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου, Σάντυ Ασημακοπούλου.

Με πάνω από 12 σημεία πώλησης, η εταιρεία SANDY KOSTA δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης SANDY KOSTA ξεκινά πριν από περίπου 34 χρόνια. Με ευφυΐα, ευρηματικότητα και δεξιοτεχνία, η δημιουργική ομάδα της επιχείρησης φροντίζει να σχεδιάζει και να δημιουργεί κομψά γυναικεία ρούχα σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας.

Μπορείτε, λοιπόν, να επισκεφτείτε τις σελίδες της SANDY KOSTA σε Instagram και Facebook και να διαλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Instagram: https://www.instagram.com/sandy_kosta/

Facebook: https://www.facebook.com/skstores

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags