Facebook Pixel Sportdog.gr | Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 15.426 ευρώ
| 2022-11-29 17:34:00

Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 15.426 ευρώ

Sportdog Team
Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 15.426 ευρώ

Δυνατό φίνις για τον πενταετή ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ

Έναν νικητή που κέρδισε 15.426 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 και εντυπωσιακές αφίξεις επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, εχθές, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο Markopoulo Park.

Στην 1η ελληνική ιπποδρομία η ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ (USA) εντυπωσίασε στην πρώτη της εμφάνιση στο Markopoulo Park και κατέκτησε την 1η νίκη της καριέρας της. Ιδιοκτησίας του Σταύρου Μπουρίκου, η φοράδα, επικράτησε εύκολα των αντιπάλων της με χρόνο 1.14.34 στην απόσταση των 1.200 μέτρων. Την 3ετη φοράδα προπονεί ο Χρήστος Σταύρου και στη χθεσινή της νίκη την οδήγησε ο αναβάτης Νίκος Μιχαηλίδης.


Εντυπωσιακή άφιξη και νίκη για τον ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE)
 

Ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ και ο Εντιόν Τσέλα νικητές της 6ης ιπποδρομίας

Mία εντυπωσιακή άφιξη πραγματοποίησε στην 6η ιπποδρομία ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE) ο οποίος τερμάτισε πρώτος αφήνοντας πίσω του ισχυρούς αντιπάλους. Ο 5ετής ίππος πραγματοποίησε δυνατό φίνις και κατάφερε να επικρατήσει του 2ου ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ (IRE) με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου. Ιδιοκτησίας K.C.P. Stables και με προπονητή τον Σταύρο Αγγελόπουλο, ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE), πέτυχε την 6η νίκη της καριέρας του έχοντας στη σέλα του αυτή την φορά τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Δείτε την 6η ιπποδρομία:

Δύο νίκες πέτυχε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης ενώ από μία οι Νίκος Μιχαηλίδης, Μαρίος Χριστοφής και Εντιόν Τσέλα. Από πλευράς προπονητών ξεχώρισαν ο Χρήστος Σταύρου ο οποίος νίκησε με τους ίππους ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ (USA) και ΛΟΣΤ ΟΦ ΛΑΒ (GB) και οι Παναγιώτης Κάσσης, Σταύρος Αγγελόπουλος και Χάρης Χαραλάμπους που σημειώσαν από μία νίκη.


Εύκολη επικράτηση για την ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ (USA)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags